AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Güntekin ve Belediye Meclis Üyeleriyle birlikte esnafı ziyaret eden Başkan Atilla, esnaftan evet için destek istedi. Referandumun Türkiye'nin seçimi olduğunu belirten Başkan Atilla, "Türkiye büyürse esnaf büyür" dedi. Esnaf ziyaretlerini aralıksız sürdürdüklerini belirten Başkan Atilla, "İlçe esnafımızı ziyaret edip destek istemeye devam ediyoruz. Bugün de hava kararana kadar esnaflarımızı ziyaret ettik. İlçe esnaflarımızın tamamına ulaşana kadar bu ziyaretlerimiz devam edecek. İnşallah 16 Nisanda Ceylanpınarlılar rekor bir seviyede evet diyecekler" diye konuştu.

AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Güntekin de, "İlçe esnafımızı belediye başkanımız ve ilçe teşkilatımızla beraber ziyaret ediyoruz. Akşam saatlerine kadar bu ziyaretlerimizi sürdürüyoruz. Bütün esnaflarımızdan büyük ilgi ve alaka görüyoruz. Hepsine teşekkür etmek istiyorum. Memleketin geleceği için, Türkiye'nin büyümesi için Ceylanpınar esnafları evet diyor." dedi.

İlçe sakinlerinden Mahsum Çifçi de evet diyeceğini belirterek, "Gücünü kuvvetini yanlız Allah'tan, enerjisini yanlız milleten alan Recep Tayyip Erdoğan'a evet demezsek kime evet diyeceğiz. Evet Evet Evet" şeklinde konuştu