Cumhuriyet Halk Partisi Haliliye İlçe Başkanlığınca Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığında mahalle ve sokak sorumlularına yönelik, eğitim semineri düzenledi.

Eğitim seminerine Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Hayrettin Cidir, Cumhuriyet Halk Partisi Haliliye İlçe Başkanı Av. İbrahim Halil Alagöz, Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Yöneticileri ile Cumhuriyet Halk Partisi Haliliye İlçe yöneticileri katıldı. 

Seminer Cumhuriyet Halk Partisi parti okulu PİEB üyesi Tuba Köker ve Adıyaman - Şanlıurfa Bölge Eğitim Koordinatörü Fatma Arguz, tarafından verildi. Eğitim seminerinin çok verimli geçtiğini ifade eden katılımcılar PİEB üyesi Tuba Köker ve Bölge Eğitim Koordinatörü Fatma Arguz'a teşekkür etti.

Sokak örgütlenme eğitiminden sonra Cumhuriyet Halk Partisi parti okulu PİEB üyesi Tuba Köker ve Adıyaman - Şanlıurfa Bölge Eğitim Koordinatörü Fatma Arguz, Akşam saatlerinde Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanlında Eğitim kurulları ve Bilişim sorumluları ile  toplantı gerçekleştirdi. Toplantıya İl ve İlçe bilişim sorumluları ile Parti yöneticileri katıldı.
 Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Hayrettin Cidir, Cumhuriyet Halk Partisi Haliliye İlçe Başkanı Av. İbrahim Halil Alagöz, İlimizde sokak örgütlenme eğitimi ve Bilişim sorumluları toplantısı düzenleyen Cumhuriyet Halk Partisi parti okulu PİEB üyesi Tuba Köker ve Adıyaman - Şanlıurfa Bölge Eğitim Koordinatörü Fatma Arguz'a ve katılımcılara teşekkür ettiler.