Cumhuriyet Halk Partisi Eyyübiye İlçe Kadın Kolları Başkanı Beyzanur Sandıkçı’nın İl dışında Eğitim görmesi nedeniyle, yerine Yardımcısı Dilek Taş, Başkan olarak atandı.

Şanlıurfa’nın önemli merkez İlçelerinden olan Eyyübiye Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Kadın Kolları Başkanlığı görevini üstlenen Dilek Taş, çalışmalarına kaldıkları yerden devam edeceklerini söyledi.

Cumhuriyet Halk Partisi Eyyübiye İlçe Kadın Kolları Başkanı Dilek Taş, “Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanlığı, Eyyübiye İlçe Başkanlığı ve Şanlıurfa İl Kadın Kolları ve İlçe Kadın Kolları ile birlikte, Cumhuriyet Halk Partisinin başarısı için çalışacağız. Şanlıurfamızın her alanda büyük sorunları var. Sorunların çözümü için elimizden gelen tüm imkanları seferber edeceğiz” dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Hayrettin Cidir, Cumhuriyet Halk Partisi Eyyübiye İlçe Başkanı Ahmet Açmaz, Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Kadın Kolları Başkanı Emine Gizem Çetiner ve Cumhuriyet Halk Partisi Basın Yayın ve Halkla İlişkilerden Sorumlu Şanlıurfa İl Başkan Yardımcısı C.Cahit Coşkun, Eyyübiye İlçe Kadın Kolları Başkanlığına getirilen Dilek Taş’ı kutlayarak, yeni görevinde başarılar dilediler.