Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Şanlıurfa’nın sorunlarını yerinde tespit etmek amacıyla, Cumhuriyet Halk Partili 7 Milletvekilini Şanlıurfa’ya görevlendirdi. CHP; Tokat Milletvekili Kadim Durmaz, Gaziantep Milletvekili Bayram Yılmazkaya, Adana Milletvekili Ayhan Barut, Hatay Milletvekili Mehmet Güzelmansur, Adıyaman Milletvekili Abdurrahman Tutdere, Muğla Milletvekili Mursel Alban ve Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık’tan oluşan heyet Şanlıurfa’da temaslarda bulundu.

Resim

Şanlıurfa’ya gelen CHP’li vekiller dün Birecik, Bozova ve Halfeti’de STK Yöneticileri ve vatandaşlarla bir araya geldi. 

CHP Milletvekilleri ve Şanlıurfa teşkilatı bugün kent merkezinde Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliğini, Ziraat Odasını, Muhtarlar Derneğini, Şanlıurfa Barosunu, Veteriner Hekimler Odasını, Şanlıurfa Ticaret ve Sanayi Odasını, Ziraat Mühendisleri Odasını, Şanlıurfa Ticaret Borsasını, Mali Müşavirler Odasını, Şanlıurfa Şehit Aileleri Derneğini, Şanlıurfa Tabip Odasını, Şanlıurfa Sebze ve Meyve Komisyoncular Derneğini, Nakliyeciler Küçük Sanayi Sitesi Kooperatifini ve esnaf ile vatandaşları ziyaret etti.

Resim

CHP’li vekillerin Şanlıurfa programları 13–14 Ekim tarihlerinde de Şanlıurfa Kent Merkezi İlçelerde devam edecek. 

Milletvekili heyetinin Başkanı Tokat Milletvekili Kadim Durmaz ve Cumhuriyet Halk Partisi Şanlıurfa İl Başkanı Hayrettin Cidir, konuyla ilgili birer açıklama yaparak, Şanlıurfa’da yapılan çalışmalar ve yapılacak çalışmalarla ilgili bilgi verdiler. 

Resim

Milletvekili Durmaz ve İl Başkanı Cidir, Önümüzdeki günlerde Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Şanlıurfa’yı ziyaret edeceğini söylediler.