CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, İstanbul Milletvekili Gökhan Zeybek, Yalova Milletvekili Özcan Özel, bugün kente gelerek bir dizi ziyaret ve temaslarda bulundular.

Kentte ilk ziyaretlerini Süleyman Şah Türkmen Otağına gerçekleştiren Aydınlık, Zeybek ve Özcan, Şanlıurfa Türkmenler Birliği Başkanı Hasan Çay’ı ziyaret ettiler.

Ziyaretle ilgili açıklama yapan Başkan Çay, Şanlıurfa ve ülke gündemine ilişkin konularla ilgili görüş alışverişinde bulunduklarını söyledi. Vatan ve millet adına haklarında hayırlı olabilecek bütün çalışmaların içerisinde olduklarını ve gövdelerini taşı altına koymaktan geri durmayacaklarını belirten Çay ‘’Ziyaretlerinden dolayı Milletvekillerimize teşekkür ediyorum. Bugün Osmanlı devletinin devamı lan Türkiye Cumhuriyetinin kurulmasında ve bugün ki şeklini alması için Türkmenler olarak bizlerde herkes gibi devletimizin var olması ve varlığını devam ettirebilmesi için her zaman desteklerimizi sunuyoruz. Şanlıurfa Türkmenler Birliği hiçbir siyasi partinin arka bahçesi değildir. Ülkemizin menfaatini düşünen, milletimizin birliği için mücadele eden siyasi partilerimizin heosine aynı mesafedeyiz’’ dedi.

Başkan Çay, ziyaret anısına CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu için yaptıkları kefiyeyi milletvekillerine takdim etti.