Haydi Şanlıurfa! Vakit bir olma, birlik olma vakti

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın önceki Şanlıurfa mitinginden görüntüler ve Reisin Şanlıurfalılara, “Beraber yürüdük biz bu yollarda, beraber ıslandık yağan yağmurda, şimdi dinlediğim tüm şarkılarda, bana her şey sizi hatırlatıyor, bana her şey Şanlıurfa’yı hatırlatıyor” dizelerini tekrar ettirdiği görüntülerin ardından davetini dile getiren Gıda Tarım ve Hayvancılık bakanı Dr. Ahmet Eşref Fakıbaba, “20 Haziran Çarşamba günü saat 14:00’te, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı büyük Şanlıurfa mitingine bütün hemşehrilerimi davet ediyorum. Haydi Şanlıurfa! Vakit bir olma, birlik olma vakti, Vakit Şanlıurfa Vakti, Vakit Türkiye Vakti” diyerek Şanlıurfalıları büyük mitinge davet etti.

Vakit Şanlıurfa Vakti, Vakit Türkiye Vakti

“Haydi, Şanlı Şehrim Reisimizi misafirperver şehir olarak coşkuyla karşılamaya” diyerek çağrıda bulunan AK Parti Şanlıurfa İl Başkanı Bahattin Yıldız, “Çok değerli Şanlıurfalı hemşehrilerim. AK Partimizin 16 yıllık sürecinde bu güne kadar vermiş olduğunuz destekleriniz için hepinize yürekten teşekkür ediyorum. 20 Haziran Çarşamba günü saat 14:00’teNevali Otel arkasında Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın teşrifleriyle yapılacak olan büyük Şanlıurfa mitingimize hepinizi davet ediyorum. Şanlıurfa’ya yeniden bir destan yazmaya hazır mısınız? Vakit Şanlıurfa Vakti, Vakit Türkiye Vakti” dedi.

Bakan Fakıbaba ve AK Başkan Yıldız’ın mitinge davet çağrıları, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın, “İnanın bunca zamandır Urfa’ya gelir giderim, ama bugün Şanlıurfa başka değil, bambaşka” konuşmalarının yer aldığı görüntüyle sona erdi.