31 Mart yerel seçimleri öncesinde AK Parti’nin Birecik’ten Belediye Başkan adayı gösterdiği Mahmut Mirkelam ilçedeki ziyaretlerinde yoğun ilgi ve teveccühle karşılaşıyor.

İlçede yüzlerce insana istihdam sağlayan ve Birecik’te her kesimden destek gören Mirkelam, seçim çalışmalarını yoğun bir tempo ile sürdürüyor. Seçim ziyaretlerinde AK Parti hükümetlerinin hizmetlerini anlatan Mirkelam, halkın kendisine görev vermesi halinde gerçekleştireceği projelerle ilgili de vatandaşlara bilgi veriyor. Gündüz esnaf ziyaretleri gerçekleştirilen ve Birecik kırsalında temaslarda bulunan Mirkelam, gece ise mahalle toplantıları ve ev toplantılarına katılıyor.

Gençler çağırdı, Mirkelam gitti.

AK Parti Birecik Belediye Başkan adayı Mahmut Mirkelam, gençlerin çay davetini geri çevirmedi. İlçenin Meydan mahallesindeki bir öğrenci evine giden Mirkelam, gençlerle sohbet etti. Seçim gündeminin değerlendirildiği çay sohbetinde Başkan Mirkelam gençlere yönelik yapacağı hizmetlerle ilgili de bilgi verdi. Gençler, yerel seçimlerinde desteklerinin Mirkelam ile olduğunu bildirdi.