Gündüz çarşı, pazar sokak sokak, kapı kapı, ev ev dolaşarak hemen herkesin gönlünü fetheden AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, gece de ev toplantılarına katılıp, geç saatlerde de Seçim Bürosundaki vatandaşlarımızla bir araya gelerek fikir alış verişinde bulunuyor, varsa sorunları. Talepleri ve önerilerini dinliyor.

Halka hizmeti Hakk’a hizmet bilerek hizmetlerimizi gerçekleştireceğiz

AK Parti Genel başkanı ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın Seçim Manifestosu açıklamasında belirttiği gibi; “Potansiyeli olan her ilimizin dünya çapında marka şehir haline dönüşme çabasına destek verdik. Hedefimiz istisnasız tüm fertleriyle önce milletimizin gönlünü kazanmak, ardından sandıkta oyunu almaktır diyen AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, “31 Mart seçimleri sürecinde milletimizin her bir ferdine ulaşıp kendimizi ifade etme çalışıyoruz. Görüyoruz ki, onlar bizi tanıyor ve seviyor. Bu durum da bizi sevindiriyor ve gelecek için umutlandırıyor. Seçim gecesi zaferi milletimizle paylaşacağız inşaallah. Sonrasında da yeni bir heyecanla daha çok çalışacağız. Dünyayı ve hayatımızı nasıl idrak ediyorsak, yaşadığımız şehrimize de öyle şekil veririz. Onun için önce varsa kendi yanlışlarımızı düzelteceğiz, en önemlisi de her işimizi istişareler sonucunda AK Partili Belediye Başkanı olarak, halka hizmeti Hakk’a hizmet bilerek hizmetlerimizi gerçekleştireceğiz” dedi.

AK Kadın ve AK Gençlerle fikir alış verişi

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir belediye Başkan adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül, beraberinde İl Başkanı Bahattin Yıldız ile zaman zaman il binasında AK Parti Kadın Kolları ve Gençlik Kolları ile de bir araya gelerek seçim çalışmaları ile ilgili fikir alış verişinde bulunuyorlar.

Beyazgül ve Yıldız, Canpolat’ın Seçim bürosunda

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Av. Beyazgül, beraberinde AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız ile birlikte, gecenin sonunda AK Parti Haliliye Belediye Başkan adayı Mehmet Canpolat'ın Seçim Bürosunu ziyaret ederek, oradaki vatandaşlarımızla bir süre sohbet ettiklerini söyledi.