31 Mart seçimlerine yaklaşılırken Cumhur İttifakı birlikteliğiyle seçim çalışmaları devam ediyor. AK Parti Karaköprü Belediyesi Meclis Üyesi Adayı listesinde olan Cumhur İttifakı adayı MHP’li Oktay Doğan’ın seçin bürosun açılışında Ak Partililer ve Milliyetçi Hareket Partililer buluştu.

Karaköprü Atatürk Bulvarı üzerindeki seçim bürosu açılışına AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız,

AK Parti MKYK üyesi ve Milletvekili İbrahim Halil Yıldız, Milletvekili Mehmet Ali Cevheri,

MHP Milletvekili İbrahim Özyavuz, MHP İl Başkanı Mahmut Güneş, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan ve davetliler katıldı.

Programda konuşan AK Parti İl Başkanı Bahattin Yıldız Cumhur İttifakına karşı ortak hiçbir yanları olmamasına rağmen birleşen şer odaklarını 31 Mart’ta kazanacakları zaferle sandığa gömeceklerini belirterek, “İnşallah Karaköprü’de, diğer tüm ilçelerde ve büyükşehirde Cumhur İttifakı adaylarımız kazanacak ve Şanlıurfa’ya hizmet etmeye devam edecektir” diye konuştu.

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mahmut Güneş ise Oktay Doğan’ın seçim ofisinin Karaköprü’ ye hayırlı olmasını dilerken, “13 ilçemizde Cumhur İttifakı adaylarımız bizim namusumuzdur inşallah tüm adaylarımızın kazanması için çalışacağız” dedi.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız, Milliyetçi Hareket Partisi ile ortak değerlerinin olduğunu dile getirerek, “Şer ittifakını bir araya getiren herhangi bir ortak değer olmamasına rağmen Ak Parti karşısında birleştiler. Çünkü bunların derdi ülke değil Sayın Cumhurbaşkanımıza ve millete diz çöktürmektir. Allah’ın izniyle buna izin vermeyeceğiz” diye konuştu.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri de Cumhur İttifakı olarak Türkiye davasına baş koyduklarını belirterek Türkiye’nin beka sorununa karşı birlik olduklarının altını çizdi. Milletvekili Cevheri, “Konu Türkiye ve ümmet ise bizim için teferruattır. Farklı milletlerden olmamız bizim zenginliğimizdir. Biz bu davaya hizmet etmek için bir araya geliriz ve şer odaklarına karşı mücadele ederiz” diyerek Cumhur İttifakının öneminden bahsetti.

Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili İbrahim Özyavuz, Cumhur İttifakı adaylarının kazanması için gerekli mücadeleyi vereceklerini kaydederek şöyle konuştu: “Karaköprü ve diğer ilçelerimizdeki başkan adaylarımızı, belediye meclis üyesi adaylarımızı İnşallah zafere taşıyacağız. İttifakımızın hayırlı uğurlu olmasını diliyorum.”

AK Parti Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Zeynel Abidin Beyazgül de meselenin memleket meselesi olmasıyla Cumhur İttifakının oluştuğunu söyleyerek, “Mesele millet ve ülkenin beka meselesiyse ortaya çıkan formül Cumhur İttifakıdır. Daha önce olduğu gibi bu seçimde de ittifakımızın sonucuyla inşallah hizmeti getirecek kadrolar iş başına gelecektir” dedi.