Kırsal mahallelere yoğunlaşan ve 20’ye yakın kırsal mahalleyi gezerek destek ve dua isteyen Başkan Adayı Kuş, kırsalın ardından TOKJ Batıkent Mahallesinde 15 Temmuz Semt Pazarını gezdi akşam ise ev toplantılarına katıldı.

AK BAŞKAN ADAYI KUŞ KIRSALI KARIŞ KARIŞ GEZİYOR

AK Parti İlçe Başkanı Mehmet Moğal ve partililerle beraber kırsal mahalleleri teker teker dolaşarak AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Av. Zeynel Abidin Beyazgül ve kendisine destek isteyen Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş’a kırsal mahalle sakinleri dilek ve önerilerini iletti.

Eyyübiye ilçesine bağlı Bulduk, Alkanlı, Ambartepe, Gözeller, Seksenöğren, Uluköy, Sultantepe, Küçükkap, Yusuf, Uğurlu, Aligör, Yukarı Güneş, Aşağı Göbekli kırsal mahallelerini gezerek kanaat önderleriyle görüşüp fikir alışverişinde bulunan AK Başkan Adayı Kuş, daha sonra TOKJ Batıkent Mahallesinde 15 Temmuz Semt Pazarını gezdi.

AK BAŞKAN ADAYI KUŞ TOKİ SEMT PAZARINI GEZDİ

Batıkent TOKİ’de kurulan semt pazarına giderek esnaf ve vatandaşlarla sohbet eden Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş, 31 Mart yerel seçimlerinde destek istedi.

Eyyübiye İlçe Başkanı Mehmet Moğol ile birlikte Çarşamba pazarına giden AK Aday Mehmet Kuş’u Pazarcılar Dernek Başkanı Mustafa Yıldız ve pazarcı esnafı karşıladı. Pazarcı esnafıyla samimi sohbetler yapan AK Başkan Adayı Mehmet Kuş ve beraberindekilere pazarcıların ve vatandaşın ilgisi yoğun oldu.

Gösterilen ilgiden dolayı pazarcı esnafına teşekkür eden Kuş, “Pazarcı esnafımızın ve vatandaşlarımızın bize gösterdiği ilgiye teşekkür ediyoruz. 31 Mart seçimlerinde onların desteğini istedik. Bizlere destek olacaklarının sözünü verdiler” dedi.

Pazarcılar Dernek Başkanı Mustafa Yıldız ise ziyaretlerinden dolayı Başkan Adayı Kuş’a teşekkür etti.

AK Parti Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş, İlçe Başkanı Mehmet Moğol ile birlikte Pazar gezisinin ardından akşam ise mahalle ve ev toplantılarına katılarak çalışmalarını sürdürdü.

KUŞ: EYYÜBİYEMİZİ ÇOK DAHA İYİ YERLERE TAŞIYACAĞIZ

Gündüz mahalle mahalle esnaf gezisi yapan ve kırsalda destek arayışında olan Mehmet Kuş akşamları ise en az 5 ev toplantısına katılarak destek ve dua istiyor.

Hayati Harrani Mahallesinde Aslan Ailesinin düzenlediği mahalle toplantısında Eyyübiyelilerle bir araya gelen AK Başkan Adayı Kuş, ilçenin kalkınması için gece gündüz çalışmalarına devam ediyor.

 Her ferde, her eve ulaşıncaya kadar durmadan çalışacaklarını söyleyen Kuş, İlçe Başkanı Mehmet Mogal ile birlikte Muradiye Mahallesinde Çiftçi ailesinin düzenlediği mahalle toplantısına katıldı.

AK Parti Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı 26. Dönem Milletvekili. Mahmut Kaçar ve ilçe Başkanı  Mehmet Mogal ile birlikte Ruha Mahallesinde Taş Ailesinin, Hayati Harrani Mahallesinde  Yeşildağ Ailesinin düzenlediği ev toplantısında konuşan Mehmet Kuş “ Eyyübiyemizi el ele vererek çok daha iyi yerlere taşıyacağız” diye konuştu.

Ruha Mahallesinde AK Başkan Adayı Mehmet Kuş7a geniş katılımlı bir ev toplantısı düzenleyen İsa Taş, Merhum Mustafa Kuş’un oğlu AK Başkan Adayı Mehmet Kuş’u yıllardır tanıdıklarını dürüst bir kişiliği olduğunu belirterek onun destekleyicisi olacaklarını söyledi.

Eyyübiye’nin rekor bir oy ile 31 Mart yerel seçimlerinden çıkacağını kaydeden Taş, “İnşallah sandıkları patlatacağız ”şeklinde konuştu.