Sabahın erken vakti evinden çıkan AK Başkan Adayı Kuş, seçimlere artık sayılı günler kala bir yandan esnaf ziyareti yapıyor diğer yandan ev toplantıları ve seçim bürosu açılışlarına koşuyor.

Eyyübiye’de yoğun teveccühten dolayı artık programdan programa koşan Kuş’un seçim performansı ise seçmenlerin takdirini topluyor.

KUŞ HARRANKAPI-YAKUBİYE-TOPDAĞINI GEZDİ

Eyyübiye Belediye Başkan Adayı Mehmet Kuş, Belediye Başkan Aday Adayları Sinan Satış, Mahmut Demir, İbrahim Kaymaz, Belediye Meclis Üye Adayları ve AK Parti İl Yönetim Kurulu Üyesi aynı zamanda Eyyübiye ilçe Koordinatörü Mustafa Bağmancı ile birlikte Haran Kapı Caddesindeki esnafımızı ziyaret ederek taleplerini dinledi.

KENDİSİNİ AFİŞTEN TANIYAN ÇOCUĞA OYUNCAK HEDİYE ETTİ

Doğduğu büyüdüğü mahallede mahalle sakinleri tarafından ilgiyle karşılanan Belediye Başkan Adayı Kuş’u mahalle sakinleri bağrına bastı. Karşılaştığı çocukla güzel bir diyalog yaşayan Kuş kendisini afişlerinden tanıdığını ifade eden çocuğa oyuncak hediye etti.

Harrankapı Mahalle gezisinin ardından Harrankapı Cadde esnafını gezen AK Başkan Adayı Kuş esnaflardan destek ve dua istedi. Çocuklarla, yaşlılarla, kadınlarla yakından ilgilenen onların dilek ve önerilerini dinleyen Kuş, rabia işereti yaparak bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

Harrankapı Cadde esnafı gezisinin ardından Yakubiye ve Topdağını da gezen AK Başkan Adayı Mehmet Kuş, girdiği bir kafede bilardo oynadı.

TOPDAĞI VE BATIKENT’TE EV TOPLANTISINA KATILDI

Topdağı Mahallesinde Yıldız ailesinin düzenlediği mahalle toplantısında vatandaşlarla bir araya gelen AK Başkan Adayı Kuş, ardından Eyyübiye İlçe Koordinatörü Mustafa Bağmancı ile birlikte Batıkent Mahallesinde Boğa ailesinin düzenlediği ev toplantısında TOKİ sakinleriyle görüştü.

AK BAŞKAN ADAYI KUŞ, SAĞLIK MÜDÜRÜYLE TELEFONDA GÖRÜŞTÜ

Ev toplantısında Mehmet Yıldız isimli vatandaşın Batıkent TOKİ Mahallesinde mevcut sağlık ocağında mesai sonrası nöbetçi doktor bulundurulması talebi üzerine İl Sağlık Müdürü M.Emre Kuş’u telefonla arayarak talebi ileten Başkan Adayı Kuş, Sağlık Müdüründen belli bir saate kadar nöbetçi doktor sözü aldı ve sağlık yatırımlarının bölgede artırılmasını istedi.