AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Gülender Açanal, partisinin Karaköprü ilçe teşkilatıyla buluştu.

Karaköprü’deki ilçe binasında Başkan Sait Ağan tarafından karşılanan Milletvekili Açanal, yönetim kurulu üyeleriyle sohbet etti. AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan, ilçenin sorunlarıyla ilgili Milletvekili Açanal’a anlattı.

Ziyaretle ilgili bir açıklama yapan Milletvekili Açanal ‘’Yerel seçimdeki başarımız hala konuşuluyor. Allah’a şükürler olsun rabbim bize büyük bir zafer yaşattı. Bizlerde halkımızın teveccühüne layık olmak, kentimizin sorunlarına çözüm bulmak için tüm teşkilatlarımızla birlikte yoğun gayret gösteriyoruz. Bugün de Karaköprü teşkilatımızı ziyaret ettik. İlçemizde yapılan çalışmalar ve sorunlarla ilgili notlar aldık. Sorunlarımızın çözümleri noktasında gayretlerimiz gece gündüz demeden sürecek’’ dedi.

AK Parti Karaköprü İlçe Başkanı Sait Ağan ise, belediye başkanı Metin Baydilli, teşkilat üyeleri, meclis üyeleri ile birlikte Karaköprü’ye hizmet noktasında büyük çaba sarf ettiklerini söyledi. Vatandaşların her türlü sıkıntısına çare aradıklarını da sözlerine ekleyen Ağan ‘’Halkımızın bize olan güvenini boşa çıkarmayacağız. Karaköprü her şeyin en iyisine layıktır’’ dedi.