Yüksel, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünü ziyaret etti. Yüksel, ziyarette, anne ve babası ayrıldıktan sonra devlet korumasına alınan, ardından 12 yıl boyunca dede ve babaannesinin "koruyucu ailesi" olduğu 19 yaşındaki Ömer Bileşik'in, Lisans Yerleştirme Sınavlarında (LYS) 490 puan alarak, hayalindeki tıp fakültesini kazanması dolayısıyla kendisini kutladı.

AK Parti Gaziantep Milletvekili Yüksel, devletin her zaman vatandaşlarının yanında yer aldığını belirtti.

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğünün koruyucu aile uygulamasıyla büyük başarılara imza attığını anlatan Yüksel, "Allah, devletimize zeval vermesin. Bunun en güzel örneği, bu güzel genç kardeşimizdir. Kurumumuza özellikle teşekkür ediyoruz. Bundan sonraki süreçte de en güzel şekilde doktor olacaksın. Ülkene ve milletine hizmet etmek ibadettir. İnşallah, güzel günler senin olsun." dedi.

Bileşik ise devletin her zaman yanlarında yer aldığını belirterek, kendilerine verilen desteklerden dolayı teşekkür etti.

Tıp eğitimi aldıktan sonra en büyük hedefinin insanlara hizmet olduğunu dile getiren Bileşik, devletin kendisine sunduğu imkanları asla unutmayacağını kaydetti.