AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki ile birlikte Bangladeş’e Arakanlı Müslümanlara desteğe giden Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ziyaretini yarıda keserek Türkiye’ye döndü.

Resim

Elazığ’ın Sivrice ilçesinde 6.8 şiddetinde meydana gelen ve 35 kişinin hayatını kaybettiği depremin ardından kente gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve TBMM İdari Amiri Halil Özcan, merkez Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Eyyübiye Belediye Başkanı Mehmet Kuş ve diğer ilçe belediye başkanları ile birlikte deprem bölgesinde incelemelerde bulundu.

Resim

Depremde yaralanan vatandaşlara Allah’tan şifa, vefat edenlere de rahmet dileyen Başkan Beyazgül, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Serifoğlu’nu ziyaret ederek çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Resim

Beyazgül ziyaretinde yaptığı açıklama da ‘’Tüm kamu kurum ve kuruluşlarımız milletimiz için seferber olmuş durumda. Birlik ve beraberlik içerisinde yaralarımızı saracağız’’ dedi.

Resim

Resim