AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Kemalettin Yılmaztekin, telefonda konu ile ilgili MEDYAURFA.COM Genel Yayın Yönetmeni Nedim Atilla’nın sorularını yanıtladı.

Milletvekili Yılmaztekin, Avrupa ülkelerine sert tepki göstererek ‘’Almanya, Hollanda ve diğer ülkelerde propaganda yapılmasının engellenmesi faşizmin hortlamasıdır’’ dedi.

Srebrenica katliamını hatırlattı.

Hollanda’nın tarihte faşizmle bilinen bir ülke olduğunu belirten Yılmaztekin, Srebrenica katliamını hatırlattı. Yılmaztekin ‘’Birleşmiş Milletlerin koruması altında olan Srebrenica’daki masum Müslüman halk, Hollandalı bir askerin Sırp domuzlarına teslim etmesiyle katledildi. Dünyada en fazla korktukları Türk milletine karşı tavırları hep açık olmuştur’’ dedi.

Evrensel hukuk kuralları yerle bir edildi.

Almanya’nın da Türkiye’ye karşı faşizan tavırlarının sürdüğünü ifade eden Yılmaztekin, demokrasi, insan hakları ve ifade hürriyeti üzerine sayabileceğimiz tüm evrensel hukuk kurallarının Avrupa tarafından yerle bir edildiğinin de altını çizdi.

Demokrasi bunlar için helvadan putlar.

Yılmaztekin, kendilerine dokununca hiçbir hukuk kuralını tanımayan Avrupa’nın hain olduğunu da söyledi. Yılmaztekin ‘’Demokrasi bunlar için helvadan putlar. İşlerine gelmeyince, yeri geldiğinde bu putları yiyebilecek bir Avrupa’dan bahsediyoruz. Takke düştü, kel göründü. Bunların ne mal olduğunu görmek zorundayız’’ dedi.

Bunlar ‘’Küfür Tek Milletindir’’in özetidir.

Yılmaztekin açıklamalarını şu sözlerle sonlandırdı;

‘’CHP, PYD, PKK, HDP, DEAŞ, FETÖ, Siyonistler, Haçlılar ve propaganda yapmamızı engelleyen Almanya, Hollanda, Avrupa ülkeleri, ‘’Küfür Tek Milletindir’’in özetidirler. Bunlara karşı onurlu, haklı, bu milletin yüz yıldız beklediği mücadelesini 16 Nisan’da EVET ile şereflendirip bunlara şamarı indirmiş olacağız inşallah’’

MEDYAURFA.COM/NEDİM ATİLLA