Bölgesel Amatör Lig 2. grupta pazar günü Adıyaman 1954 ile önemli bir maça çıkacak olan Karaköprü Belediyespor maç hazırlıklarını tamamlarken, takımın kalecileri maça iddialı hazırlandı. Ligde kalesinde 6 maçtır gol görmeyen ve ligin en az gol yiyen ekiplerinden olan Karaköprü Belediyespor'da kaleciler Doğan Cankurtaran, Fehmi Karakeçili ve Fatih Çiftçi yoğun bir tempoyla ligde lider konumda olan Adıyaman 1954 maçına hazırlandı.

Karaköprü Belediyespor'un ligin 2. devresinde kadrosuna kattığı ve oynadığı 3 maçta da kalesinde gol görmeyen Doğan Cankurtaran önemli maç öncesi iddialı konuştu.

 Cankurtaran, Adıyaman maçının önemini bilerek sahaya çıkacaklarını ifade ederek şunları söyledi: "Ligin ikinci devresinde takıma katıldım. Buraya geldiğim günden beri bu maçı sabırsızlıkla bekliyorum. Takımımızda da güzel bir çalışma ortamı ve hava var. Takım inanıyor, şehir inanıyor ve İnşallah son maçlarda olduğu gibi bu maçta da kalemizi gole kapatacağız. Adıyaman forvetlerine geçit vermeyeceğiz."

Tecrübeli kaleci Doğan Cankurtaran önceki hafta oynanan Fidanspor maçında bir penaltı da kurtararak takımıyla sahaya çıktığı 3 maçta da gol yemedi.