Akçakalespor yapılan son kongrede ismini Akçakale Belediyespor olarak değiştirerek, oluşturulan yeni yönetim kurulu Akçakale Belediyespor Başkanı öncülüğünde, Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan’ı makamında ziyaret ederek, çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

Başkan Abdülhakim Ayhan, konuşmasının başında tüm basın mensuplarının 24 Temmuz Basın Bayramı’nı kutlayıp, görevi başında şehit olan gazetecilere Allah’tan rahmet diledi.

Başkan Ayhan, yeni yönetimi kutlayarak devam ettiği konuşmasında spora verdikleri öneme dikkati çekti.

2009 yılından beri Akçakalespor’a yardımı esirgemediklerini belirten Başkan Ayhan, “Bu yardımları yaparken neden Akçakale Belediyespor olarak devam etmeyelim dedik. Sadece futbol branşında değil, basketbol, voleybol, atletizm gibi branşlarda da gençlere hizmet etmek istiyoruz” dedi

Belediye olarak her zaman spora ve sporcuya yardım ellerini uzattıklarını ifade eden Ayhan sözlerine şöyle devam etti:

“Belediye olarak yaz spor kurslarında 800 öğrencimize eğitim veriyoruz. Hedefimiz çocuk ve gençlerimizi spora teşvik ederek, kötü alışkanlıklardan uzak durmalarına katkı sağlamaktır. Akçakale Belediyespor Başkanımıza ve yönetimimize başarılar diliyorum, Kulübümüz Akçakale’ye, Şanlıurfa’ya hayırlı uğurlu olsun.”