Karaköprü Belediyesi kırsaldaki gençler için spor yatırımlarını hizmete sunmayı sürdürüyor. Başkan Metin Baydilli'nin talimatıyla Kızılburç kırsal mahallesine gençlerin spor yapması için inşa edilen sentetik çim sahanın açılışı gerçekleştirilerek hizmete sunuldu.

Açılış programına Başkan Baydilli'nin yanı sıra AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri, belediye meclis üyeleri, ilçe teşkilatı üyeleri ve kırsal mahalledeki vatandaşlar katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, kırsal mahallelerdeki gençlerin spor yapması, oyun alanları olması için sentetik çim sahalar inşa ettiklerine dikkat çekerek, "Biz merkezde yaptığımız hizmeti kırsalda da yapmak için uğraşıyoruz ve yapıyoruz. Toplu taşımalı eğitimin olduğu tüm mahallelerimizde gençler için sentetik çim sahalar kazandırdık ve şimdi de nüfusu fazla olan köylerden başlayarak sentetik çim saha kazandırıyoruz. Kızılburç mahallemizdeki çocuklarımıza da söz vermiştik ve şükür ki bugün açılışını gerçekleştirdik.

Mehmet Ali Cevheri Vekilimiz de Ankara’da bakanlıkta ilçemize kazandırılacak 2 sentetik saha için söz aldı. Bizim amacımız sadece Karaköprü’ye hizmetin en iyisini yapmaktır” diye konuştu.

AK Parti Şanlıurfa Milletvekili Mehmet Ali Cevheri ise adım adım söz verilen hizmetleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederek, “İnşallah yılda birden fazla sahayı kırsal mahallelerimize kazandırmaya çalışacağız. Metin Başkanımız gerçekten dürüst ve çalışkan bir şekilde hizmet ediyor, ilçeyi kalkındırmak için uğraşıyor. Kızılburç mahallemize kazandırılan bu sahanın hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Kızılburç Kırsal Mahalle Muhtarı Mahmut Akbaş da köylerine yapılan sentetik çim saha için mahalledeki vatandaşlar adına Başkan Baydilli'ye teşekkür ederken, Karaköprü Belediyesinin hizmetlerinden memnun olduklarını dile getirdi.

Karaköprü Belediyesi kırsal mahallelerde ihtiyaç ve talebe göre yeni sentetik çim sahalar kazandırmaya devam edecek.