İçişleri Bakanlığınca görevlendirme yapılan Şanlıurfa'nın Bozova ilçesinde, ilk kez toplu spor tesisi açılışı yapıldı.

Bozova Belediyesi, gençlere spor yapabilme imkanı sağlayan modern tesisleri hizmete sunuyor. 

İlçeleri modern parklarla donatan belediyeler, okullara ve yeşil alanlara kurdukları oyun parklarıyla da miniklerin yüzünü güldürüyor.

Bozova Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Zekeriya Göker ve beraberindeki ekip, ilçedeki gençleri spora yöneltmek için yoğun çaba gösteriyor.

Bu kapsamda Spor Toto Teşkilatı ile işbirliği yapan belediye, ilçenin Yaylak, Dutluca, Yaslıca, Kabacık ve Şanlıavşar mahallelerine yaklaşık 1 milyon liraya mal olan basketbol ve futbol sahaları kazandırıldı.

Göker, tesis açılışları dolayısıyla yaptığı açıklamada, öncelikle Zeytin Dalı Harekatında hayatını kaybeden şehitlere, Allah'tan rahmet gazilere ise şifa dileğinde bulundu.

Gençlerin spor yapabilecekleri modern alanlara ihtiyaç duyduğunu anlatan Göker, ilçede ilk kez toplu spor tesisinin hizmete girdiğini dile getirdi.

Göker, "Spor sadece 'yap' demekle olan bir şey değildir. Altyapı ve tesis gerektiriyor. İlk geldiğim günden itibaren çocukları ve gençleri çok önemsiyoruz. Onlar bizim başımızın tacıdır. Gençlerimiz, geleceğimizi teslim edeceğimiz yegane varlığımızdır. Bizim genç ve dinamik insanımızdan başka umudumuz yok. Biz de belediye olarak umutlarımızı güçlendirecek gençlere yatırımı sürdüreceğiz." diye konuştu.

İlçedeki 4 mahalleye, daha kısa süre sonra yeni spor tesisleri kazandıracaklarını belirten Göker, gençlerden yapılan yatırımı en iyi şekilde değerlendirmelerini istedi.

Mahalle sakinleri ise hizmetlerinden dolayı Göker ve ekibine teşekkür etti.