Misli.com 3. lig 4. grupta mücadele eden Karbel Karaköprü Belediyespor 6. hafta maçında sahasında Alanya Kestelspor ile karşı karşıya geldi. Kırmızı siyahlı ekip zorlu karşılaşmadan 1- 0 galip ayrılarak ligdeki ilk galibiyetini aldı.

Karbel Karaköprü Beleidyespor maçın ilk devresinde daha baskın bir oyun sergilerken rakip Alanya Kestelspor'da Alican Tez 41. dakikada kırmızı kartla oyun dışında kaldı. Oyunun ikinci devresinde de oyunu elinde tutan Karbel Karaköprü Belediyespor 55. dakikada tecrübeli golcüsü Emre Okur'un kafasından bulduğu golle 1-0 öne geçti.

Kalan dakikalarda her iki takımın gol çabası yetersiz kalınca maç Karaköprü ekibinin 1-0 üstünlüğüyle sona erdi. Karbel Karaköprü Belediyespor 6 haftada oynadığı 4  puanını 4'e yükseltti.

Karbel Karaköprü Belediyespor'un 7. hafta maçında Cumartesi günü Düzcespor ile oynayacağı karşılaşma rakip takımda çok sayıda futbolcunun Covid-19 testinin pozitif çıkması nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi. Karaköprü ekibi 3 Kasım Salı günü Ziraat Türkiye Kupası maçında Süper Lig ekibi B. B. Erzurumspor ile karşılaşacak.