TFF 3. Lig 1. Grupta mücadele eden Karbel Karaköprü Belediyespor ligde 4. Hafta maçında Faruk Çelik Stadında Edirnespor’u konuk etti. Kırmızı siyahlı ekip baştan sona üstün oynadığı maçtan 2-0 galip ayrılarak bu sezonki ilk galibiyetini aldı.

Maçın ilk yarısında oyunun genelinde üstün olan ve pozisyonlar bulan Karaköprü Belediyespor’da 36. Dakikada Halil Yılmaz savunmanın arkasına sarkıp kaleciyi geçerek topu ağlara gönderdi ve takımını öne geçirdi. İlk yarıda iki takımın da buldukları pozisyonlar sonuçsuz kalınca Karaköprü Belediyespor devreye 1-0 önde girdi.

Siverek Belediyespor 3 puanı hanesine yazdırdı Siverek Belediyespor 3 puanı hanesine yazdırdı

İkinci yarıda da Karbel Karaköprü Belediyespor daha üstün bir oyun sergilerken, Edirnespor da beraberlik için çaba gösterdi. Maçın uzatma dakikalarında hızlı gelişen atakta Muhammed Burak Taşdemir güzel bir plaseyle ağları buldu ve maçın skorunu ilan etti.

Bu sonuçla birlikte Karaköprü Belediyespor bu sezon çıktığı ilk üç maçta aldığı beraberliklerin ardından ilk galibiyetini alarak puanını altıya çıkarken, Edirnespor üç puanda kaldı. Karaköprü ekibi haftaya yine sahasında Eskişehirspor’u konuk edecek.