TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele edecek olan Karaköprü Belediyespor yeni sezon hazırlıkları kapsamında 2. Etap kampında Afyon’da hazırlıklarını sürdürüyor.  Günde çift idman yapan Kırmızı siyahlı ekip üç günde bir hazırlık maçı yaparak takım uyumunu sağlamaya çalışıyor.

26 Temmuzda başlayan Afyon kampında yoğun bir hazırlık dönemi geçiren Karaköprü ekibinde futbolcuların hırslı görüntüsü dikkat çekerken, takımda birçok yeni isim olmasına rağmen uyum sorunu yaşanmadığı gözleniyor. 

Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Bülent Topuzoğlu, sezona hazır başlamak için çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürdüklerini ve bolca hazırlık maçı yaparak kadro uyumu sağlamaya çalıştıklarını kaydetti. Topuzoğlu, “Hem bu ligde hem de kadro olarak yeni bir takımız. Bu kamp döneminde hazırlanarak lige iyi başlamak ve öyle devam ettirmek istiyoruz. Çalışmalarımız gayet güzel gidiyor. İnşallah sezona da iyi sonuçlar alarak başlarız” dedi.

Karaköprü Belediyespor Afyon kampında 4 hazırlık maçı oynadı. Kırmızı siyahlılar Kozan Belediyespor’u 3-1, Sandıklı Belediyespor’u 3-0 mağlup ederken, Halide Edip Adıvaspor ile 0-0, Muğlaspor ile 2-2 berabere kaldı.