Karaköprü Belediyespor Ziraat Türkiye Kupası macerasına galibiyetle başladı. Kırmızı siyahlı ekip 1. Tur maçında kilisbelediyespor'u Metehan Özlü'nün golüyle 1-0 mağlup ederek 2. Tura yükseldi. Karşılaşmayı Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ve Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Kudat ile yöneticiler de takip etti.

Karaköprü Belediyespor maça iyi başlarken birçok gol pozisyonundan yararlanmadı. Kırmızı siyahlı ekip ilk yarıda bir de penaltı kaçırırken devreye 0-0 beraberlikle gidildi.

İkinci yarıda da Karaköprü Belediyespor etkili olurken, 90 dakika sonunda gol sesi çıkmayınca karşılaşma uzatmalara gitti. Uzatmanın ilk devresinde Karaköprü Belediyespor Metehan Özlü'nün golüyle 1-0 öne geçti.

Kalan dakikalarda başka gol olmayınca Karaköprü Belediyespor 1-0 galibiyetle 2. Tura yükseldi. 

Karşılaşma sonrası konuşan Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Bülent Topuzoğlu Türkiye Kupası maçlarının kendileri için handikap sayılabileceğini ifade ederken, zor da olsa galip geldikleri için mutlu olduklarını söyledi Topuzoğlu, "Bizim için sıkıntılı bir maç oldu. Bir oyuncumuz sakatlandı, bir oyuncumuz da kırmızı kart gördü. Rakip de oynatmamaya gelmişti. Uzatmalara gittiği için maçta sıkıntı yaşadık ama sonuçta bulduğumuz golle gelip geldik ve turu atladık" dedi.

Maçın tek golünü atarak Karaköprü Belediyespor'un tur atlamasını sağlayan Metehan Özlü ise maçta golü daha erken bulmaları gerektiğini dile getirirken, "Lig için iyi bir sınav verdiğimizi düşünüyorum. inşallah hatalarımızdan ders alıp ligde daha iyi sonuçlar alırız" diye konuştu.

Karaköprü Bediyespor ligdeki ilk maçında Aydınspor 1923 ile Cumartesi günü 11 Nisa Stadyumunda karşılaşacak.