Bölgesel Amatör Lig 2. Grupta şampiyonluk mücadelesi veren Karaköprü Belediyespor sahasında konuk edeceği Kahramanmaraş Sakaryaspor maçının hazırlıklarını tamamladı. Bedih Şahapoğlu yönetiminde Faruk Çelik Spor Tesisinde yapılan antrenmanda Karaköprü ekibi 5’e 2 pas ve taktik çalıştı. Geçtiğimiz hafta deplasmanda Elazığ Yolspor’u 5-1 gibi farklı bir skorla mağlup eden Karaköprü Belediyesporlu futbolcular Sakaryaspor’u da mağlup edip yeni bir galibiyet serisi yakalamak istiyor.

Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Kudat, ligde artık son haftalara gelindiğini hatırlatarak kalan 5 maçı kazanmak istediklerini söyledi. Başkan Kudat, rakiplerinin birbiriyle oynayacağı önemli maçlar olduğuna dikkat çekerek oradan çıkacak sonuçlara göre şampiyonluk şanslarının olduğunu dile getirdi. Kudat, “Biz yeni bir galibiyet serisi yakalayarak kalan 5 maçımızı da kazanmak istiyoruz. İnşallah rakiplerimizin aralarındaki maçlarda bizim istediğimiz sonuçlar çıkar ve sezon sonunda mutlu sona ulaşırız” diye konuştu.

Karaköprü Belediyespor teknik direktörü Bedih Şahapoğlu ise Sakaryaspor’u küçümsemeden galibiyet için sahaya çıkacaklarını kaydederek, “10 maçlık galibiyet serisinden sonra yeni bir galibiyet serisi yakalamak istiyoruz. Bizim tek isteğimiz Karaköprü Belediyespor’un sezon sonunda hak ettiği yere gelmesidir” dedi.

Karaköprü Belediyespor, K.Maraş Sakaryaspor ile Pazartesi günü saat 14.00’de Faruk Çelik Spor Tesislerinde karşılaşacak. Karaköprü Belediyespor bu maçtan önce 42 puanla 2. sırada yer alırken, rakibi K.Maraş Sakaryaspor ise 9 puanla 12. sırada bulunuyor.