Tff 3. Ligde sezona iddialı bir kadroyla başlamak isteyen Karaköprü Belediyespor transfer çalışmalarına hız kazandırdı. Kırmızı siyahlı ekip Batman Petrolspor’dan stoper Mehmet Eksik ve Niğde Belediyespor’dan sağ bek Alper Hamdi Bayraktar ile anlaşma sağlayarak savunma hattını güçlendirdi.

22 yaşındaki stoper Mehmet Eksik Tff 3. Ligde 53 maçta forma giyerken, batman Petrolspor, Cizrespor, Konya Yolspor gibi takımların formasını giydi. Geçtiğimiz sezonu Tff 2. lig ekibi Niğde Belediyespor’da geçiren 28 yaşındaki sağ bek Alper Hamdi Bayraktar ise Salihli Belediyespor, Ümraniyespor, Turgutluspor, Erzincanspor ve Niğde Belediyespor gibi takımların formasını terletti.

Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Kudat savunmayı güçlendirmek adına önemli iki tane futbolcuyu kadrolarına kattıklarına dikkat çekerek sezona eksiksiz bir şekilde başlayacaklarını kaydetti.

Başkan Kudat, “Transferlerimizi kamplara yetiştirmek için yoğun bir çaba içerisindeyiz. İyi bir takım oluşturmak kolay değil biz de gerekli yerlere faydalı olacak transferler yaparak iddialı bir sezon geçirmek istiyoruz. Yeni transferlerimiz takımımıza hayırlı olsun” diye konuştu.