TFF 3. Ligde mücadele edecek olan Karaköprü Belediyespor’ un sezon öncesi 2. Etap hazırlık çalışmalarını sürdürdüğü Afyon kampı sona erdi.  15 gün süren kamp çalışmalarının bitmesiyle birlikte Şanlıurfa’ya dönecek olan kırmızı siyahlı ekip çalışmalarını burada sürdürecek.

İlk etap kampını Kocaeli Kartepe’de geçiren Karaköprü Belediyespor, ikinci etapta da Afyon’da çalıştı. Teknik direktör Bülent Topuzoğlu yönetiminde günde çift idmanla çalışan Karaköprü ekibinde yeni transferlerin takıma çabuk adapte olması dikkat çekti. Kamplarda toplam 7 hazırlık maçı oynayan kırmızı siyahlılar 2 galibiyet 4 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı.

Karaköprü Belediyespor Kulüp Başkanı Mehmet Kudat, yeni bir kadroyla yeni bir ligde mücadele edecekleri için heyecanlı olduklarını belirterek, takımına güvendiğinin altını çizdi.

Başkan Kudat şunları söyledi: “ Geçen sezon zor bir gruptan çıkarak şampiyon olduk ve ilk kez 3. Ligde mücadele etme hakkı kazandık. İnşallah bu sezon da takımımız bu ligin iddialı, çekinilen takımlarından olacaktır. İki etap kampımızı tamamladık ve artık Şanlıurfa’da hazırlıkları sürdürerek sezonun başlamasını bekleyeceğiz. İnşallah sahamızda oynayacağımız ilk maçı kazanıp lige güzel bir başlangıç yapacağız.”

Karaköprü Belediyespor Teknik Direktörü Bülent Topuzoğlu ise güzel iki kamp dönemi geçirdiklerini kaydederek, yoğun bir çalışmayla sezona hazırlandıklarını ifade etti. Topuzoğlu, “İlk etapta oyuncularımıza kondisyon ve güç yüklemesi yaptık. İkinci etapta ise daha çok hazırlık maçları yaptık. Bu maçlarda iyi performanslar sergilediğimize inanıyorum. Geri kalan sürede Şanlıurfa’da çalışıp ligin ilk maçına hazırlanacağız. Sezonun takımımız için hayırlı ve güzel geçmesini temenni ediyorum” dedi.

Karaköprü ekibi TFF 3. Lig 3. Gruptaki ilk maçında 26 Ağustos’ta Aydınspor 1923 ile 11 Nisan Stadyumunda karşılaşacak.