Siverek Merkez Kuran-ı Kerim kursunda yüce kitabımız Kur'anı Kerim'i öğrenen gençleri misafir eden İl Müdürü Keşküş, gençlere tesisleri gezdirdi.

Kursun en başarılı 3 öğrencisine İl Müdürü Hakan Keşküş, Şube Müdürü Emrah Yaşar ve Kurs Müdürü Mehmet Süzen tarafından spor malzemesi hediye edilirken İl Müdürü Keşküş, gençlerin spor malzemeleriyle bol bol spor yapmalarını istedi.

“GENÇLERİMİZİ GENÇLİK MERKEZLERİMİZE BEKLİYORUZ”

Siverek Eyyüp Cenap Gülpınar Gençlik Merkezi ile Siverek ilçesindeki gençlere de hizmet ettiklerini belirten İl Müdürü Keşküş, gençlerin mutlaka gençlik merkezlerine gitmesi gerektiğini söyledi.

Her alanda gençlerin yanında olduklarını belirten İl Müdürü Keşküş, “Bizler her alanda gençlerimizin yanındayız bugün Siverek Merkez Kuran-ı Kerim kursunda eğitim gören öğrencilerimizle bir araya geldik onlarla sohbet ettik tesislerimizi gezdik ve başarılı öğrencileri ödüllendirdik. Siverek İlçemizde Siverek Eyyüp Cenap Gülpınar Gençlik Merkezimizle gençlerimize hizmet ediyoruz. İlçemizde sadece gençlik merkezi değil çim sahamız, spor salonumuz, yüzme havuzumuz ve ilçe stadımız var bu yatırımlar geleceğimizin temelini oluşturan gençlerimiz için gençlerimizi tesislerimize bekliyoruz”dedi.

Gençlerle hatıra fotoğrafı çektiren İl Müdürü Keşküş, kurs öğrencilerini Şanlıurfaspor-Elazığspor maçına davet etti.  

Gençleri, Siverek'ten Mehmet Gözen hoca Şanlıurfa'ya getirdi.