Şehit Ömer Halisdemir anısına yapılan spor salonu ilk olarak boyatılıp tatami ile döşenirken tekvando, kick boks, boks ve halter spor dallarında kullanılacak malzeme yardımı da yapıldı.

Spor salonunun açılışına Haliliye Kaymakamı Ali Yılmaz, Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş ile Şube Müdürü Murat Önen katıldı.

Öğrenciler açılışa katılan misafirleri GHSİM tarafından dağıtılan ay yıldızlı tişörtlerle karşılarken okulun konferans salonunda ise öğrenciler Şehit Ömer Halisdemir için yazılan şiirleri okudu.

Açılışı yapılan spor salonunda okulun öğrencileri tekvando gösterisi  yaparak GHSİM İl Müdürü Hakan Keşküş’e teşekkür etti.

“OKUL SPORLARINA ÖNEM VERİYORUZ”

Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş, Ulubatlı Hasan Ortaokulunun okul sporlarında başarılı bir okul olduğunu bu nedenle oluşturdukları salon ile öğrencilerin antrenmanlarını artık rahatlıkla yapabileceklerini söyledi.

Okul sporlarının önem arz ettiğini belirten İl Müdürü Keşküş, “Okul sporları gençlerin spor ile tanışmasında büyük önem arz ediyor. Gençlerimiz okul sporları ile kendilerini hangi sporda başarılı olduğunu görebiliyor. Bu anlamda okullarımızın okul sporlarına önem vermesini ve yarışmalara katılmalarını istiyoruz” dedi.

Gerçekleştirilen açılış hatıra fotoğrafı ile son buldu.