Halk Eğitimi merkezinde açılan Wushu, dövüş sanatları kursuna katılarak eğitimlerini tamamlayan Siverekli sporcular Belediyenin destekleriyle Sakarya’da düzenlenen turnuva’da Genç Erkek ve Genç kadın kategorisinde şampiyon olarak Türkiye birinciliğini Belediye Başkanı Ayşe Çakmak’la paylaştılar.

Turnuvada Siverek ilçesini temsil eden Ahmet Koyuncu Mesleki ve Teknik Anadolu lisesinden Ramazan Sevcan 48 kiloda Türkiye birinciliği, Siverek Mustafa Kemal Anadolu Lisesinden Ruken Boduroğlu 42 kiloda Türkiye Birinciliği alırken Ahmet Koyuncu Mesleki ve Teknik Anadolu lisesinden 65 kiloda Türkiye üçüncülüğünü alan Siverekli sporcular Belediye Başkanı Ayşe Çakmak’a desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Belediye Başkanı Ayşe Çakmak öğrencileri tek tek tebrik ederek öğrencilerle bir süre sohbet etti.

Başkan Çakmak, spor müsabakalarında ilçemizi temsil eden gençlerin her anlamda desteklenmesini gerektiğini belirterek şunları kaydetti. ‘’Spor dallarında ter dökerek Türkiye

Şampiyonluğuna yükselmesi bizim için gurur kaynağıdır, başarılarından dolayı öğrencilerimizi gönülden kutluyorum her anlamda öğrencilerimizin ve gençlerimizin başarılı olması için elimizden gelen tüm desteği vermeye hazırız’’ dedi.

Desteklerinden dolayı öğrencilerin başarılarını Belediye Başkanı Ayşe Çakmakla paylaşan Halk Eğitimi Müdürü Mahmut Kışlar ise şunları kaydetti. ‘’Müdürlüğümüz bünyesinde belediye Başkanımızın destekleriyle gençlerimizin Sakarya’daki turnuvadan Türkiye birinciliği ve Türkiye üçüncülüğü alarak dönmesi bizleri mutlu etmiştir. Başarıda büyük emeği olan sporcularımız ve antrenörümüz Hasan Soner Yeşiltaş ve bizlere her daim destek veren Belediye Başkanımız Ayşe Çakmak’a teşekkür ediyoruz’’ dedi.

Belediye Başkanı Ayşe Çakmak Makamında kabul ettiği Türkiye şampiyonları Siverekli sporculara başarılandan dolayı hediye taktim etti.