Öğretmenlerin uğraşlarıyla Batman'da terör saldırısı sonrası şehit olan 22 yaşındaki öğretmen Aybüke Yalçın'ın adına açılan Kütüphaneye kitap yardımında bulunan Şanlıurfa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Hakan Keşküş’ü, Spor Şube Müdürü Murat Önen’i ve Gençlik Liderlerini okulun Müdür Yardımcısı Cuma Bezer, Ayşe Dilek Göktürk ve öğretmenler karşıladı.

KEŞKÜŞ, OKULUN BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİ OLMAYIŞINA DUYARSIZ KALMADI

Kütüphaneyi gezen İl Müdürü Hakan Keşküş ve Spor Şube Müdürü Murat Önen öğrencilerin Beden Eğitimi Öğretmeni olmayışına ve spor malzemesinin olmayışına da duyarsız kalmadı.  

Öğrencilere kitap dağıtan İl Müdürü Keşküş, kütüphaneye satranç takımı, okulun sporcularına voleybol topu hediye ederken birde gençlerin spor yapması için okula bir antrenör görevlendirdi.

ÖĞRENCİLERLE SOHBET EDİP HAYALLERİNİ DİNLEDİ

Öğrencilerle sohbet ederek hayallerini dinleyen İl Müdürü Hakan Keşküş, hiçbir zaman hayallerinden vazgeçmemelerini ve hayallerinin gerçekleşmesi noktasında İl Müdürlüğü olarak ellerinden gelen her desteği vereceklerini söyledi.

ÖĞRENCİLERLE VOLEYBOL OYNADI

Gençlerle kitapları inceleyen İl Müdürü Keşküş, hatıra fotoğrafının ardından öğrencilerin ısrarıyla ceketini indirerek Voleybol oynadı.

Spor Şube Müdürü Murat Önen, Gençlik Liderleri ve öğrencilerle okul bahçesinde Voleybol oynayarak eğlenceli dakikalar geçiren İl Müdürü Keşküş, bazı öğrencilere de topa vurma tekniklerini gösterdi.