23-24 Şubat 2019 tarihleri arasında Adıyaman’da düzenlenen Artistik Cimnastik Anadolu Yıldızlar Ligi kızlar kategorisinde Şanlıurfalı sporcular takım halinde altın madalya alırken ferdi sıralamada ise altın ve gümüş madalya alarak Malatya’da gerçekleşecek yarı finallere katılmayı hak kazandı.

TARİHTE İLK

Artistik Cimnastik kızlarda Şanlıurfa tarihinde ilk kez altın madalya alırken sporcular yarı finalde de şampiyon olmak için ellerinden gelen tüm gayreti göstereceklerini belirtti.

Güneydoğu Bölgesinde 8 ilin katıldığı yarışmada gösterdikleri çabayı devam ettireceklerini belirten sporcular kendilerini düzenli antrenmanlar yaparak yetiştiren antrenörleri Naci Halhallıya teşekkür etti.

“BU İLK BAŞARI SON OLMAYACAK”

Adıyaman’da gerçekleşen Artistik Cimnastik Anadolu Yıldızlar Ligi kızlar kategorisinde Şanlıurfa’yı temsil eden sporcuları tebrik eden Gençlik ve Spor İl Müdürü İbrahim Halil Alp, sporcuların Malatya’da gerçekleşecek yarı finalde de şampiyonlukla Şanlıurfa’ya döneceklerine inandığını söyledi.

Sporcularıyla antrenmanlarını sıkı tutan Cimnastik antrenörleri Naci Halhallıyı da tebrik eden İl Müdürü Alp, sporcuların bu başarısının ilk olduğunu fakat son olmayacağını vurguladı.