“Dijital Dünyaya Anadolu’dan Bakış” temasıyla Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesinin ev sahipliğinde yapılan etkinlik GAP TEAM konferans salonunda gerçekleşti.

TBMM "dijital telif" için içerik üreticileriyle Google'ı bir araya getirecek TBMM "dijital telif" için içerik üreticileriyle Google'ı bir araya getirecek

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ahmet Kaytan, AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat, Akademisyenler, Kurum Temsilcileri, STK Temsilcileri ile çok sayıda vatandaş katıldı. 

Üst düzey Ceo’ların da katıldığı programda, e-ticaret, dijital markalaşma, pazarlama, marka yönetimi, iletişim, reklamcılık, dijital pazarlama, sosyal medya, yeni medya, kurumsal iletişim konularında sunum yapıldı. 

Genç yeteneklerin bilime olan heyecanlarına ortak olduklarını anlatan Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanvekili Ahmet Kaytan, ‘’Dünyada en değerli 5 şirketten dördü bilişim sektörüdür. Bu bağlamda çağı en iyi şekilde değerlendirmek gayesiyle Büyükşehir Belediyesi olarak Hayatımızı kolaylaştıran, günümüz ihtiyaçlarını doğru tespit eden ve çözüm üreten projeleri Şanlıurfa Gençliği ile tanıştırmak için kolları sıvadık. Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeynel Abidin Beyazgül öncülüğünde; “Bilimin güneşi Şanlıurfa’da doğuyor” sloganıyla çıktığımız bu yolda, Tüm projelerimiz, bütün hizmetlerimiz, temelde bilime olan saygımızla yükseliyor. “Bilimin güneşi Şanlıurfa’da doğuyor” sloganıyla çıktığımız bu yolda,TÜBİTAK ile yaptığımız iş birliği neticesinde 51 bin metrekarelik alana yayılacak Şanlıurfa Bilim Merkezi inşaatını hızla tamamlıyoruz. Mezopotamya LivingLab, bizi Şanlıurfa Bilim Merkezi kadar heyecanlandıran başka bir başarıdır, Mezopotamya LivingLab Teknoloji ve İnovasyon Merkezi; teknolojiye ilgi duyan, Akıllı Yaşam, Akıllı Şehircilik, Mobil Uygulamalar, Robotik, Yenilenebilir ve Akıllı Enerji Sistemleri hakkında çalışmak, araştırmalar yapmak isteyen herkese açıktır. Teknoloji herkese ulaşsın diye tamamladığımız projeler ve yenilikler, inanıyorum ki vatandaşımızla birlikte, hepimize yeni ufuklar sunacaktır’’ diye konuştu.

AK Parti MKYK Üyesi Vildan Polat ise teknolojiyi yakından takip edenlerin bir araya getirilmesinden dolayı mutlu olduklarını söyledi.