Başkan Yılmaz, Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül ve Fen İşleri Müdürü Selahattin Özdoğan’dan mahallede yapılan çalışmalarla ilgili bilgi aldı.

Mahalle sakinleriyle bir araya gelen Başkan Yılmaz vatandaşların taleplerini dinleyerek bir süre sohbet etti. Vatandaşların taleplerinin imkânlar ölçüsünde giderileceğini sözünü verdi.

Başkan Yılmaz ; mahallede sürdürülen çalışmalarla ilgili yaptığı konuşmada şunları kaydetti.’’ Kırsal Mahallerimizden Soydan Mahallemizdeyiz. Mahallemiz şimdiye kadar hizmet alamamış bir bölgede, ama hamdolsun burada köy için düzenlenmesine başladık. Şuanda ekiplerimiz stabilize malzemesi döküyorlar. Yakın zamanda burayı bitirdikten sonra, iş makineleriyle çalışmalarımızı tamamlayacağız. Ondan sonra mahalle sakini dostlarımız Mahalledeki camiyi hizmete açmışlar, camimi zinde birkaç noksanlığı var imkânlarımız ölçüsünde en yakın zamanda gidereceğiz. İstiyoruz ki artık şehir merkezimizde hayat neyse hangi şartlarda insanlarımız şehir merkezinde yaşıyorsa kırsal mahallerimizdeki vatandaşlarımızda o şartlara yakın bir hayat sürdürsünler, o refahlığa mutluluğa ulaşsınlar. Temel hedef yol stantlarımızı kırsal şehir merkezi demeden yükseltmektir. Bunu yapıyoruz, Göreve geldiğimiz günden beridir gerek meclis üyesi arkadaşlarımızla, gerek diğer ekiplerimizde yer alan yakın çalışma arkadaşlarımızla yedi yirmi dört saat sahadayız. Bir yandan şehir merkezinde sıcak asfalt çalışmaları devam ediyor bir yandan da işte kırsal mahallerimizde stabilize malzeme,  kilitli parke taşı döşemesi, beton yollar yapmaya devam edeceğiz, inşallah en kısa süre içinde Siverek kırsalıyla,  şehir merkeziyle adından sıkça söz ettiren bir şehir haline Allahın izniyle gelecektir. Bu çalışmaları Soydan mahallemizdeki dostlarımıza vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz” dedi.

Mahalle sakinleri ise Belediye Başkanının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek Başkan’a ve ekibine mahallede yapılan çalışmalardan dolayı teşekkür etti.