Şanlıurfalı radyo programcısı Orhan Kaya, radyoculuk sektöründeki serüvenini anlattı. Çocukluğunun radyolarda geçtiğini belirten Kaya ‘Radyo camiasında çok önemli isimlerin ton masterliğini yaptım. Kendime sürekli birşeyler kattım. Programlarım 2006 yılında profesyonel bir yayın çizelgesinde yer aldı’ dedi.

Programlarında her zaman memleket ve dünya üzerine nefes alıp veren mazlum kardeşlerinin sesini duyurmaya gayret ettiğini de belirten Kaya ‘Yerel bile olsa internet nimetini kullanarak geniş kitlelere hitap etmeye özen gösterdim. Son iki yıldır akıcı bir akım başlattım. Dinleyicilerimin de çok hoşuna gitti. Doğum günlerinde, evlilik yıl dönümlerinde, vefat ve başsağlıklarında, anneler, babalar, sevgililer gününde vatandaşların videolarını hazırlayarak, kendilerine Whatshapp yoluyla iletip kötü ve iyi günlerinde yanlarında oluyorum’ dedi.

Kendisinin başlattığı akımın ülke geneline yayıldığını da bildiren Kaya ‘Çok güzel geri dönüşler aldım. Bulundukları ortamda radyoyu dinlediklerine dair video çekip yolluyorlar bana. Destek veren herkese teşekkür ediyorum. Bütün dinleyicilerime saygı ve sevgilerimi iletiyorum. 107.0 Harran FM frekansında her gün 13.00 & 16.00, 14.00 & 17.00, 15.00 & 18.00 saatlerinde ‘Orhanla Yağmur Damlası’ programlarımı gerçekleştiriyorum. 0541 965 90 63 Whatshapp hattımdan tüm dinleyicilerimiz bana ulaşabilirler’ dedi.