Hizmete girdiği günden bu yana, farklı atmosferi, zengin menü çeşidi, güler yüzlü hizmetiyle Urfalıların uğrak noktası haline gelen Oduncu Et & Mangal, 101 çeşit kahvaltı ile de güne iyi bir başlangıç yapmayı vaat ediyor.

Hijyen mutfağını, güler yüzlü garsonları ve lezzetiyle birleştiren Oduncu Et & Mangal, menüsüne ‘’Portakallı Pekin Ördeği’’ lezzetini de ekledi.

‘’Etin ve balığın en doğal halini sunuyoruz’’

MEDYAURFA.COM editörlerine açıklamalarda bulunan Oduncu Et & Mangal İşletmecisi Munire Meral ‘’Şanlıurfa’da yepyeni bir konsepte imza atarak etin ve balığın en doğal halini sunuyoruz’’ dedi.

‘’Farklı tatları, farklı mekanda sunuyoruz’’

Yola çıkarken, insanlara farklı tatlar ve farklı bir mekan sunmanın önemli olduğunu düşündüklerini de ifade eden Munire Meral ‘’Oduncu’yu her noktasına ve detayına dikkat ederek Şanlıurfa halkının hizmetine sunduk. Farklı menü seçenekleri, sıcak atmosferimizle şömine ateşinin sıcaklığını ve ahşap dekorasyonun samimi havasını yaşatmaya çalışıyoruz. Kahvaltı menüsünden tatlı çeşitlerine, kuyu kebabından balık ızgaraya kadar birçok lezzet, eşsiz sunumlarla masanıza geliyor. Size de bu birbirinden güzel yemeklerin tadını çıkarmak kalıyor’’ şeklinde konuştu.

‘’Dikkat çeken lezzetler’’

Munire Meral kısa zamanda büyük yol aldıklarının da altını çizdi. Yemeklerini tadan her misafirin bir sonraki defaya yeni birileriyle geldiğini vurguladı. Meral ‘’Her yemeği, her tabağı, her kahve fincanını büyük bir emekle ve özveriyle hazırladık. Yemek işi bizi mutlu eden bir iş. İnsanların yemeklerimizin tadına baktıktan sonra yüzlerinde beliren o mutluluk ifadesi bizi her gün yine yeniden aynı heyecanla çalışma azmini veriyor. ‘’Dikkat Çeken Lezzetler’’ i yaratmak için dikkat çeken özveride bulunmayı sürdüreceğiz’’ dedi.

Mekan İşletmecisi Meral ; Şanlıurfa denilince akla ilk gelen şey Kebap fakat mekan işletmecisi ''Neden farklı lezzetler olmasın'' sözü ile yola çıkarak Urfalılara farklı lezzetler sunmaya devam ediyor. Son olarak menülerine 'Portakallı Pekin Ördeği'' ekleyen mekan işletmecisi bundan sonra Şanlıurfa'da Pekin Ördeği yemenin mümkün olduğunu dile getirdi. Kebap diyarına Uzak Doğu ve Avrupa mutfağını sunmaya başladı.