Şanlıurfa’nın Karaköprü ilçesine bağlı Şenevler mahallesi 6140. sokak Hişman Çiftçi apartmanında açılan bebe kreşi çalışan Annelere Güven ve Konfor sunuyor.

Çeşitli İşlerde çalışmakta olan anneler artık rahat rahat işlerine odaklanabilecek. BeBe kreş gündüz bakım evi 0-36 ay grubu için özel tasarlanmış anne hassasiyeti için ev sıcaklığında bir ortam oluşturuldu.   Çalışan annelerin akılları bebeklerinde kalmasın diye “BeBe Kreş ve Gündüz Bakım Evinde” güvenli ve rahat bir ortamda olacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Kurucu müdür Esra Saraç Karaca  “0-3 yaş çocukları anne şefkati ile kucaklıyoruz. Bireysel farklılıkları göz önünde bulundurarak ince motor, kaba motor, dil bilişsel, sosyal ve duygusal gelişimlerine katkıda bulunuyoruz. Yaşama dair ilk adımlar deneyimli eğitim kadrosuyla BeBe kreşte atılıyor. Yılın her ayı kayıt yaptırma olanağı ile 0-3 yaş çocuklarımızı BeBe kreşe bekliyoruz. Sevginin temel alındığı aile sıcaklığında çeşitli oyunlar bilişsel ve kültürel aktivitelerimizle topluma bilinçli ve mutlu bireyler kazandırmak bizim görevimiz... Gelin geleceğinizi birlikte inşa edelim” şeklinde konuştu.

Anne ve babaların kayıtlar için şu adrese başvurmaları yeterli:

Şenevler mah.6140 sok 21/1-2, Hişman çiftçi apt, Karaköprü, Sanliurfa 63100, TR

İletişim:

0506 402 0754