Aynı zamanda kullanıcısı olduğumuz aracın artısı, eksisi enine boyuna inceleme fırsatı bulmuş birisi olarak bu araç kesinlikle alınmalı diyorum. Yüzde on beşlik ÖTV oranı ile arabanın fiyatı epeyce uygun ve hesaplı. Bu doluluk, genişlik, ferahlık ve Premium havasında normal bir araç almaya kalkar iseniz bir milyon civarında bir para ayırmanız gerekiyor. Fakat Yeni Caddy 2.0 TDİ aracı çok daha uygun ve cazip bir fiyata almak mümkün.

CADDY 2.0. TDİ DSG MOTOR İLİŞKİSİNE

Bugün 2.0 TDİ motora sahip sıfır bir araç sahibi olayım derseniz cebinizden iki milyon TL çıkacağını bilmelisiniz. Bu motora sahip alınabilecek en uygun fiyatlı araç olması ile bilinen Caddy 2.0 TDİ motoru ile tam anlamı ile bütünleşmiş durumda. DSG şanzımanın harika uyumu ve düşük yakıt tüketimi ile birleşen motor bu kasa için biçilmiş kaftan. 7 ileri şanzımanı ile kusursuz vites geçişleri sağlayan motor aynı zamanda bir o kadar sessiz çalışmakta. Eski 2.0 TDİ 170 HP motorlardan en büyük farkı sessiz çalışıyor olması ve uzun ömürlü oluşu.

Şanlıurfa'da turizmcilerden önemli değerlendirme Şanlıurfa'da turizmcilerden önemli değerlendirme

CADDY 2.0 TDİ YAKIT TÜKETİMİ

Caddy yakıt tüketimi konusunda rakiplerinden çok ileride. Şanzımanı ile bütünleşen kavraması sayesinde şehir içi kullanımında 6 litreyi geçmeyen yakıt ekonomisi duyan herkesi şaşırtıyor. 1.6 TDİ motor ile aynı tüketimi sağlayan 2.0 litrelik büyük hacimli motor araç kalkışında aracı çok rahat kaldırıyor ve tüketimi bir hayli düşürüyor. Uzun yol tüketiminde ise 4.5 litreyi geçmeyen tüketimi ile herkesi kendisine hayran bırakmayı başarıyor. Yani kısaca bu motor 1.6 TDİ motordan daha az yakmakla beraber aracı yüksek hızlarda ve kalkışlarda bir hayli kullanışlı hale getiriyor. Caddy yakıt tüketimi konusunda bir hayli başarılı olduğunu söylemek mümkün.

Caddy Life, Style, İmpression Hangi Paketi Seçmeliyim?

Bu hususta en önemli etkenin maddiyat olduğunu vurgusunu yapmak istiyoruz. Fakat Life model ile Style donanım arasında yüz bin tl farka değecek çok önemli unsurların olmadığını, Life modelde bulunan şerit takip asistanı, hayalet gösterge ve çelik jantların gayet yeterli ve önemli unsurlar olduğunu altını çizerek belirtiyoruz.

Caddy Fiyat Listesi Nasıl ?

En önemli soruların başında gelmekte olan bu önemli konuya bir açıklık getirmek gerekir ise Life modeli 2022 yılının Ekim ayında 705 bin lira civarında olup Style modelinde ise 800 bin lira civarında satılmakta. Caddy parasını son kuruşuna kadar hak etmekte olduğunu bir kere daha altını çizmek istiyoruz.

Son olarak editörün yorumu ve kullanıcı deneyimimiz hakkında son şeyleri söylemek gerekir ise Yeni Caddy bu sınıfın tartışmasız lideri ve aile için alınabilecek en iyi uzun yol ve şehir içi aracı. Bu araca alışan birinin başka bir aracı alışması bir hayli zor oluyor. Aynı zamanda Yeni Caddy Bagaj hacmi konusunda çok çömert. Yen Caddy 1213 litrelik bagaj hacmi ile sınıfının en büyüğü. O konfor, rahatlığı başka bir araçta bulmak bir hayli zor ve maliyetli olabiliyor. Aracın dezavantajlı tek yönü nedir denilir ise maalesef araca çok fazla rağbet olduğundan ötürü bu aracı bayide bulmak bir hayli zor. İstanbul’da bir bayii ile görüşmemizde sırada bekleyen 300’ün üzerinde kişi olduğunu duyduğumu dün gibi hatırlıyorum. Yani buradan bu aracın ikinci elininde altın gibi olduğu anlamı çıkmakta. Kendi fiyat bandında alınabilecek en iyi, en uygun araba. Almayı düşünenlere şiddetle tavsiye ediyoruz.