Milletvekili Külünk, Hakkari halkına hitap etti. Bir konferans salonunda Hakkarili vatandaşlarla bir araya gelen Külünk, terör örgütlerine tepki gösterdi ‘’Hain FETÖ-DEAŞ-PKK üçlüsü birbirinin aynısı. Üçünün de hedefi İslam, coğrafyamızın kardeşliği ve Türkiye’yi çökertmek, yazıklar olsun’’ dedi.

İdeolojik Belediyecilikten başka ne yaptılar ?

Konuşmasında HDP’li Belediyeler ve milletvekillerine tepki gösteren Metin Külünk ‘’7 Haziran’da milletten aldıkları oy üzerinden bu ülkeye ihanet edenler, Meclis’te kandile selam verenlerdir. Siz bu memleket olarak 80 milletvekili vermediniz mi onlara ? Ne yaptılar Meclis’te ? Ben söyleyeyim; Meclis’te oturdular, ekran üzerinden Kandile selam çaktılar. Ekran üzerinden dağdaki 20 yaşındaki çocuklara selam söylediler. HDP’li Belediyeler…Buralar yıllarca bunların ellerinde değil miydi ? Bu şehrin hali ve sorumlusu kimdir ? Diyarbakır’ın sorumlusu kim ? Hani sosyal belediyecilik. İdeolojik ve ayrımcı belediyecilikten başka ne yaptılar ? Hizmet anlayışları yok ! bu şehir bugün bu halde olmayı hak ediyor mu ?’’ dedi.

Külünk, konuşmasında tüm terör örgütlerinin bu coğrafyadan tasfiye edileceğini de sözlerine ekledi. Külünk ‘’Hakkari hak ve adalet, Refah ve barışın düşmanı olan tüm terör örgütleri bu ülkeden tasfiye edilecektir’’ dedi.

MEDYAURFA.COM