Kabine Kulisleri Yeniden Gündemde
Kabine Kulisleri Yeniden Gündemde
İçeriği Görüntüle

Ceylanpınar Belediye Eş Başkanı Uğur Kahraman, yaptığı yazılı açıklamada bundan sonra DEM Parti’nin düzenleyeceği toplantı, eylem ve etkinliklere katılmayacağını duyurdu. Kararının gerekçesi olarak ise bazı parti yöneticileri ve milletvekillerinin kendisine yönelik tutumlarını gösterdi.

Ceylanpınar Belediye Eş Başkanı Uğur Kahraman, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla DEM Parti’nin düzenlediği programlara ilişkin dikkat çeken bir karar aldığını duyurdu.

Kahraman, bugüne kadar partinin düzenlediği toplantı, eylem ve etkinliklere iyi niyetle katılmaya özen gösterdiğini belirtti. Ancak katıldığı hemen her programda bazı parti yöneticileri ve milletvekilleri tarafından maruz kaldığını ifade ettiği saygısız tutumlar nedeniyle emek ve katkılarının karşılık bulmadığını, bunun da kendisini değersiz hissetmesine neden olduğunu söyledi.

İnsan onuru ve karşılıklı saygının her türlü siyasi çalışmanın temeli olduğunu vurgulayan Kahraman, bu anlayış doğrultusunda bundan sonraki süreçte partisinin hiçbir toplantısına, eylemine ve etkinliğine katılmama kararı aldığını açıkladı.

Kahraman, açıklamasını “Kamuoyuna saygıyla duyururum.” ifadeleriyle tamamladı.