banner111

Kaymakamın koronavirüs isyanı

Ordu İkizce Kaymakamı Mustafa Berat Kasımoğlu, koronavirüse yakalanıp gizleyen vatandaşların isimlerini tek tek açıklayacağını bildirdi.

banner55

Kaymakamın koronavirüs isyanı

Ordu İkizce Kaymakamı Mustafa Berat Kasımoğlu, koronavirüse yakalanıp gizleyen vatandaşların isimlerini tek tek açıklayacağını bildirdi.

19 Ağustos 2020 Çarşamba 08:12
685 Okunma
Kaymakamın koronavirüs isyanı
banner81

Ordu’da dikkat çeken bir olay yaşandı. Özellikle de Güneydoğu ve Şanlıurfa’da vaka sayılarının kurban bayramının ardından artışa geçmesiyle bazı kısıtlamalar geri geldi.

Öte yandan Ordu’nun İkizce kaymakamı Mustafa Berat Kasımoğlu, sosyal medyadan koronavirüse yakalanıp gizleyen vatandaşlara tepki göstererek isimlerini tek tek açıklayacağını söyledi.

Kasımoğlu sosyal medya hesabından yaptığı açıklama da şunları söyledi;

Anahtar Kelimeler:
Ordu Koronavirüs
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner115

banner114