Daha önce Öğretmenler Gününde 24 Kasım doğumlu öğretmenlere, Polis Teşkilatının kuruluş yıl dönümünde 10 Nisan doğumlu polislere doğum günü pastası göndererek, doğum günü sürprizi yapan ve gönüllerini hoş eden Vali Tuncay Sonel, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında da 23 Nisan doğumlu çocukları unutmadı.

Ordu genelinde tespit ettirdiği 23 Nisan doğumlu 142 çocuğa ilçe kaymakamları vasıtasıyla doğum günü pastası göndererek, çocuklarımıza çifte mutluluk yaşatan Vali Sonel, Kendisi de üç aile ziyaretinde bulundu.

İlk ziyaretini, 6 Yaşına giren Güneş Aksu evladımıza götüren Vali Tuncay Sonel, “Bugün özel bir gün. Hem Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı, hem de senin doğum gününmüş. Doğum günün kutlu Güneş. Nice sağlıklı, mutlu yıllar diliyorum sana. Yolun, bahtın açık olsun” diyerek, doğum günü pastasını Güneş evladımıza verdi.

Doğum günü pastasını Vali Sonel’in elinden alan Güneş Aksu, “Çok teşekkür ediyorum. Çok mutlu oldum” dedi ve doğum günü pastasının üzerindeki mumları üfledi. 

Güneş Aksu ve ailesiyle bir süre sohbet eden Vali Sonel, “Öğrendim ki, 19 ilçemizde 23 Nisan doğumlu senin gibi 142 çocuğumuz var. İlçelerimizde de kaymakamlarımız,çalışma arkadaşlarımız 23 Nisan doğumlu çocuklarımızı ziyaret edip, doğum günü sürprizinde bulunuyorlar. Hem bayramın, hem de doğum günün kutlu olsun” dedi.

İkinci ziyaretini Yunus Avcı evladımıza yapan Vali Sonel, “Doğum günün kutlu olsun Yunus. Nice yıllara. Yolun, bahtın açık olsun” diyerek, doğum günü pastasını verdi. 

Vali Tuncay Sonel’in yaptığı doğum günü sürprizinden dolayı çok sevindiklerini ifade eden Yunus’un annesi Özgül Avcı, “Çok teşekkür ediyorum Sayın Valim. Ayaklarınıza sağlık. Bizleri çok mutlu ettiniz. Çok memnun olduk” diyerek, duygularını dile getirdi. 

Vali Tuncay Sonel, üçüncü ziyaretini  ikiz kardeşler Bulut Mirza ve Güneş Minel Yazıcı’yı da evlerinde ziyaret ederek, ikiz kardeşlere doğum günü sürprizinde bulundu. 

Geceyi sokaklarda geçirdiler Geceyi sokaklarda geçirdiler

“Doğum gününüz ve bayramınız kutlu olsun” diyerek, getirdiği doğum günü pastasını Bulut Mirza ve Güneş Minel kardeşlere veren Vali Sonel, “Bugün 23 Nisan, hem Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınız kutlu olsun. Hem de sizlerin doğum günü. Doğum gününüz kutlu olsun. Sağlıklı, huzurlu, mutlu yıllar diliyorum sizlere” dedi.

Vali Tuncay Sonel’in doğum günü sürprizi karşısında çok duygulandıklarını ifade eden Bulut Mirza ve Güneş Minel’in annesi Pınar Yazıcı, “Bu yıl doğum günü yapamayacaktık.Sürpriz oldu.Çocuklarımı ve bizleri çok mutlu ettiniz Valim Allah razı olsun sizlerden. Bugün bizlere çok farklı bir duygu yaşattınız. Çok teşekkür ediyoruz” diyerek, duygularını dile getirdi.  

Ziyaret ettiği ailelerle bir süre sohbette bulunan Vali Sonel, çocuklara verdiği oyuncak ve hediyelerle onların daha da mutlu olmasını sağladı.