Birecik ilçesinde bahçesinde çalıştığı sırada yorgun merminin isabet etmesi sonucu yaralanan vatandaşla ilgili olayın detayları yapılan çalışmalar sonucunda ortaya çıktı.

Birecik İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerince yürütülen saha çalışmaları kapsamında, H.A. isimli vatandaşın yaralanmasına neden olan merminin, ilçede düzenlenen bir düğün organizasyonunda ateşlenen tabancadan çıktığı tespit edildi.

Mardinli Muhtarlardan Dicle Elektrik’e Teşekkür Ziyareti
Mardinli Muhtarlardan Dicle Elektrik’e Teşekkür Ziyareti
İçeriği Görüntüle

Yapılan incelemelerde, M.Ş. isimli şahsa ait tabancanın düğün sırasında damat İ.H.Ş. tarafından kullanıldığı ve havaya ateş açıldığı belirlendi.

Şüpheliler Hakkında Adli İşlem Başlatıldı

Olayla ilgili olarak sorumluluğu bulunduğu değerlendirilen şüpheli şahıslar hakkında adli işlem başlatıldığı öğrenildi.

Yetkililer, düğün ve benzeri organizasyonlarda silahla havaya ateş açılmasının ciddi sonuçlar doğurabileceğine dikkat çekerek vatandaşları bu konuda duyarlı olmaya davet etti.