Karaköprü Belediyesi gençlerin eğitimine katkı sunmak için ilçeye yeni okuma salonları kazandırmaya devam ediyor. Gençliğin her zaman yanında olan ve eğitimleri için desteğini esirgemeyen Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, Akpiyar Mahallesindeki öğrencilerin sessiz ve rahat bir ortamda sınavlarına hazırlanabilmesi için okuma salonu kazandırıyor.

Okullarda yarıyıl tatili sonrası ilk ders zili yarın çalacak Okullarda yarıyıl tatili sonrası ilk ders zili yarın çalacak

Karaköprü Belediyesi eski Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü binasının restore edilerek okuma salonuna çevrilmesi için çalışmalar devam ederken, kısa süre sonra okuma salonunun tamamlanıp gençlerin hizmetine sunulması hedefleniyor.

Geleceğin yöneticileri ve bilim insanları olarak ülkemizi ileriye taşıyacak olan gençlerin eğitimi için gerekli desteği vermeye çalıştıklarını ifade eden Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, her mahalleye en az bir tane okuma evi kazandırmak için uğraş verdiklerini dile getirdi.

Başkan Baydilli, “Bugüne kadar 4 tane mahallemize okuma evi kazandırarak buradaki gençlerimizin sessiz, konforlu bir ortamda ders çalışmalarını ve sınavlara hazırlanmalarını sağladık. Her mahalleye okuma evi kazandırma hedefimiz kapsamında Akpiyar Mahallemizde daha önceki kültür merkezimizin alt katında büyük bir alanı restore ediyoruz ve burayı okuma salonuna çeviriyoruz.

Çalışmalar tamamlandığında Akpiyar’daki gençlerimiz için gerçekten büyük, kapasitesi fazla olan bir okuma salonu yapılmış olacak ve gençler burada sınavlarına hazırlanacak, derslerini yapacak. İnşallah kısa süre sonra çalışmalar tamamlanıp mobilyalar konulduğunda hizmete açacağız. Okuma salonumuz şimdiden mahallemize ve gençlerimize hayırlı olsun” diye konuştu.

Karaköprü Belediyesi, Akpiyar Mahallesinin ardından 4 mahalleye daha okuma evi kazandırmak için hazırlıklarını sürdürüyor.