Türkiye’nin en çok tercih edilen Otomobil markası Volkswagen’in Şanlıurfa ve Adıyaman yetkili bayisi Vimsa Otomotiv, Hilvan’daki Tuğçe öğretmenin sesine kulak verdi.  Vimsa Otomotiv, Hilvan’ın bir köy okulunda öğretmenlik yapan Tuğçe öğretmenin yardım çağrısına karşılık vererek, ana sınıfına malzeme yardımında bulundu.

Vimsa Otomotiv Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Bucak, personelleriyle birlikte Hilvan’daki o köy okulunu ziyaret etti. Ana sınıfı için gerekli olan malzemeleri okula götürdü.

Konu ile ilgili açıklama yapan Cengiz Bucak ‘’Bugün, Vimsa ailesi olarak memleketimizde ihtiyaç sahibi çocuklarımız ve gençlerimize destek olmak, onları hayata kazandırmak adına sosyal sorumluluk projelerinden birini daha gerçekleştirdik’’ dedi.

Projeler kapsamında rutin hale getirdikleri çocuklarla buluşma etkinlikleri de düzenlediklerini vurgulayan Bucak ‘’Çocuklarımızı çalışanlarımızla bir araya getiriyoruz. Güzel vakit geçirmeleri için elimizden gelen tüm gayreti gösteriyoruz. Bu yıl da Hilvan’daki bir köy okulunun ana sınıfı için gerekli malzemeleri ve materyalleri temin ederek çocuklarımızın yüzlerindeki küçük bir gülümsemeye ortak olmak istedik. ‘’ dedi.

Şanlıurfa’da çocuklarımıza olduğu gibi gençlerimize de destek olmak adına her yıl 70 kadar Şanlıurfalı üniversite öğrencisine burs verdiklerini de vurgulayan Bucak ‘’Hayata yalnız ticari değil, duygusal olarak da bakabilmeyi kendimize felsefe ediniyoruz. Yarınlarımızın teminatı, Şanlıurfa’mızın geleceği olan çocuklarımız ve gençlerimiz için Vimsa Otomotiv olarak destek vermeye devam edeceğiz’’ dedi.

Tuğçe öğretmen, yardımlarından ve duyarlılıklarından dolayı Bucak ve Vimsa Otomotiv çalışanlarına teşekkür etti.