AK Parti Şanlıurfa Milletvekili ve TBMM İdari Amiri İbrahim Eyyüpoğlu, Şanlıurfa’da esnafı ziyaret etti.

ESNAFLA BULUŞTU.

Şanlıurfa'da Altın Sevkiyatına Silahlı Gasp: 8 Şüpheli Tutuklandı
Şanlıurfa'da Altın Sevkiyatına Silahlı Gasp: 8 Şüpheli Tutuklandı
İçeriği Görüntüle

Çarşı bölgesinde esnaf ve vatandaşlarla buluşan Eyyüpoğlu, talepleri dinledi. Ankara’nın yoğun gündeminde bulduğu her fırsatta soluğu Şanlıurfa’da alan Eyyüpoğlu, toplumun her kesimiyle olan temaslarını sürdürüyor.

Resim

TALEPLERİ DİNLEDİ.

Eyyüpoğlu esnaf ziyaretiyle ilgili yaptığı açıklama da ‘Kıymetli esnaf ve değerli vatandaşlarımızla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinledik. Güleryüzle bizleri karşılayan hemşehrilerimize teşekkür ediyor, esnaflarımıza da bol ve bereketli kazançlar diliyorum’ dedi.

Resim

HASTALARA ŞİFA DİLEDİ.

Eyyüpoğlu, kentte Mehmet Akif İnan Hastanesinde de hastaları ziyaret etti. Hastane yetkililerinin karşıladığı Eyyüpoğlu, tedavi gören hasta ve hasta yakınları ile görüştü.

Resim

HANE BULUŞMALARINI SÜRDÜRDÜ.

Eyyüpoğlu daha sonra hane ziyaretlerini de yapmayı ihmal etmedi. Güzeller ve Kubat ailesiyle bir araya gelen Eyyüpoğlu, burada da vatandaşların taleplerini dinledi.

Resim