AK Parti Şanlıurfa Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit ve beraberindeki yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Ay Işığım Derneğinin Yenişehirdeki giyim mağazasına gelerek paketler halindeki bulunan 1000 kişilik yardımları Ay Işığım Derneği Yöneticileri İbrahim Ural ve Murat Deveci’ye teslim ettiler. 1000 kişilik giysi yardımı teslimine AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit, Teşkilat Başkanı Mustafa Ağar, Genel Sekreter Şerdil Karahan, Dış İlişkiler Başkanı Halil Kızılelma, Sosyal İşler Başkanı İlhami Günbeği, Merkez İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri Hasan Çay, Ahmet Çoban, Mehmet Geral  ile birlikte teslim törenine Ay Işığım Derneği yöneticileri İbrahim Ural ve Murat Deveci hazır bulundular…

Burada bir konuşma yapan AK Parti Merkez İlçe Başkanı Mustafa Zahit şunları söyledi; “Biz her yıl olduğu gibi bu yılda arkadaşlarımızla ve teşkilatımız ve il başkanımızla birlikte 1000 çocuğumuzu giyindirme kampanyası düzenledik ve bu yılda anlımızın akıyla bu kampanyayı tamamlayarak  teslim törenini gerçekleştirdik. Ay Işığım Derneği Başkanı İbrahim Ural başta olmak üzere tüm emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Ay Işığım Derneği çok önemli bir yardım görevini yerine getiriyor. Yapılan yardımlar Nüfus il müdürlüğünden alınmış olduğu bilgiler ışığında yapılıyor ve bu sayede gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşıyor.’ Ay Işığım Derneği Yöneticisi İbrahim Ural ise ‘Her yıl olduğu gibi bu yılda AK Parti Merkez ilçe Teşkilatımız ihtiyaç sahiplerine yardımda bulunmaktadırlar.

Çocuklarımıza bayramlık yardımında bulunmuşlardır şu anda burada 20 balya var ama depomuzda da 65 balya daha bulunmaktadır ve bu yardım 1000 çocuğumuza tekabül etmektedir ve hep seri ürünlerdir. İnşallah bayrama kadar 12 bin aileye yardım ederek bayramlıklarını giydireceğiz. Tüm halkımızı Ay Işığım Derneğimizin Yenişehir Camisi karşısındaki mağazamıza bekliyoruz’ dedi.