Başbakan Yıldırım burada halka hitabında Kocaeli Valiliğinden Diyarbakır Valiliğine atanan Urfalı Vali Hasan Basri Güzeloğlu’na hizmetlerinden dolayı teşekkür etti.

Kocaeli Valisinin Diyarbakır’a, Diyarbakır’ın Valisinin de Kocaeli’ne atanmasına da yorum yapan Yıldırım ‘’Al Gülüm Ver Gülüm Gidiyorlar’’ dedi.

Diyarbakır Valiliği görevine atanan Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu'nun burada 3 yıla yakın bir zaman görev yaptığını hatırlatan Başbakan Yıldırım, "İmkanları nispetinde Kocaeli'nin, Gebze'nin kalkınması için, gelişmesi için gayret gösterdi. Şimdi bir başka görev değişikliği oldu. Buradan Diyarbakır'a gidiyor. Diyarbakır'daki valimiz Hüseyin Aksoy da buraya geliyor. Onlar daha önce de değiş tokuş yapmıştı, Mersin'de görevi birbirlerine devretmişlerdi, şimdi de devrediyorlar. 11 yıldır al gülüm ver gülüm gidiyorlar. Böyle bir durumları var. Bu da bir tevafuk. Valimize hizmetlerinden dolayı teşekkür ediyoruz. Yeni görevinde Diyarbakır'da gerek terörle mücadelede gerek bölgenin kalkınmasında gerek kardeşliğin tesisinde büyük sorumluluklar alacak. Allah kolaylık versin. Yar ve yardımcısı olsun." dedi.

BAŞBAKAN YILDIRIM'IN GEBZE PROGRAMINA İLİŞKİN TÜM DETAYLAR İÇİN FOTOĞRAFA TIKLAYIN...