Bozdağ, Memur-Sen Şanlıurfa İl Divan Kurulu Toplantısı'nda konuştu Bozdağ, Memur-Sen Şanlıurfa İl Divan Kurulu Toplantısı'nda konuştu

Başkan Özyavuz mesajında; tüm şehitlerimizi rahmetle andıklarını belirterek “Çanakkale Geçilmez” dedi.

Harran Belediye Başkanı Mahmut Özyavuz, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 107. yıl dönümü münasebetiyle yayımladığı mesajında; “Çanakkale savaşı aziz milletimizin vatanına, bağımsızlığına, istiklal ve istikbaline karşı şartlar ne olursa olsun sahip çıkma kararlılığını tüm dünyaya göstermiştir. “Çanakkale Geçilmez” sözü, özünde Aziz Türk Milleti’nin bağrında taşıdığı imanından aldığı güç ile bileğinin bükülemeyeceğinin vücut bulmuş halidir. Bugün Türkiye Cumhuriyeti aynı kararlılıkla yoluna devam edecek ve ilelebet payidar kalacaktır. Ecdadımız canı pahasına cepheden cepheye koşmuş, şehit düşmüş, gazi olmuş ancak vatanın bir karış toprağını dahi düşmana teslim etmemiştir. Bu Cennet topraklar birçok bedel ödenerek bizlere vatan kılınmıştır.  Bugün de aynı inançla birlik ve beraberlik içerisinde ülkemize sahip çıkacak vatanımızı her alan ve her cephede daha çok çalışarak yine hep birlikte geleceğe taşıyacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle, Çanakkale Zaferinin 107. yıl dönümünde vatanımızı bizlere armağan eden başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, tüm kahraman silah arkadaşlarını ve şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi şükranla yâd ediyorum.” ifadelerini kullandı.