Başkan Gazi Mehmet Yavuz mesajında:

''Bayrama adını veren kurban, Allah’a kayıtsız teslimiyetin göstergesi, hak yolunda fedakarlığın örneğidir. Cennet vatanımızda huzurlu ve bağımsız olarak yaşamamız ve bayram günlerini sevinç ve mutluluk içinde geçirmemiz için kanını ve canını bu vatana kurban eden şehitlerimize, gazi olup rahmet-i Rahmana kavuşanlarımıza ve bütün geçmişlerimize Yüce Allah’tan rahmet, yaralı olan gazilerimize şifalar dilerken. 

Bu sene ne yazık ki buruk bir bayram sevinci yaşıyoruz. Tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde de derin etkilerini yaşadığımız salgın nedeni ile bu seneki bayram kutlamalarımızda el öpmek yerine sevgimizi göstermeli, kontrollü sosyal hayatı alışkanlık haline getirmeliyiz. Vatandaşlarımızdan ricam; kendilerinin ve sevdiklerinin sağlığı için maskesiz sokağa çıkmasınlar, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına harfiyen riayet etsinler. 

Salgınların olmadığı, bayram sevinci ve coşkusunun en üst düzeyde yaşandığı bayramlara kavuşmak temennisiyle,  Şehit Ailelerimiz ve Kahraman Gazilerimiz başta olmak üzere tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramınızı kutlar sağlık ve esenlikler dilerim''