Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, Şanlıurfa’ya gelerek partisinin Ceylanpınar ve Siverek İlçe Teşkilatları kongrelerine katıldı.

Bozdağ, Şanlıurfa ziyaretini MEDYAURFA.COM köşe yazarı Gazeteci Sedat Atilla’ya değerlendirdi.

‘’Siverek’te bayram havası vardı’’

Bozdağ ‘’Ceylanpınarlılar ve Siverekliler davalarına sahip çıkmışlar. İki ilçemizde de coşkunun zirvede olduğunu gördüm. Siverek’te daha büyük bir kalabalıkla karşılaştık. Bayram havası vardı, demokrasi şöleni vardı. Her iki ilçemize de gönülden teşekkür ediyorum’’ dedi.

Seçimler yaklaştıkça heyecanının daha da artacağını belirten Bozdağ, 2019’a giderken AK Parti’nin her alanda kendini yenilediğini söyledi.

‘’Önemli değişim ve dönüşüm yaşanıyor’’

Seçim heyecanının kendini kongrelerle hissettirdiğini belirten Bozdağ ‘’2016 Nisan’da yapılan referandum sonrası partimizin içerisinde olağanüstü bir kongre yapıldı. Kongrede genel başkan ve MKYK değişimi oldu. MYK üyelerimiz değişti. Partinin zirve kadrosu değişti. Şimdi ise belde, ilçe ve il kongreleri gerçekleşiyor. Teşkilatlarda önemli değişim ve dönüşüm yaşanıyor. Yerel yönetimlerde halkın beklenti ve talepleri doğrultusunda değişimler yaşandı. Gençlik ve Kadın Kolları teşkilatlarımızda da bu değişimler kendini gösteriyor’’ dedi.

‘’Urfalılar her zaman destekçimiz oldu’’

AK Parti’deki değişim ve dönüşümün 2019’a giderken bir hazırlık çalışması olarak gördüklerini de bildiren Başbakan Yardımcısı Bozdağ ‘’2019’a giderken tüm kademeleriyle yenilenmiş, güçlenmiş, motivasyonu arttırılmış, hedeflere kilitlenmiş bir kadroyla yolumuza devam etmek istiyoruz. 2018’de büyük kongremizi yapacak, 2019’daki iki büyük seçime partimizi hazır hale getireceğiz. Şanlıurfa’da AK Parti’ye olan muhabbeti zirvede görüyoruz. Şanlıurfa bizim siyasetimizin ve anlayışımızın içerisinde yer aldı. Şanlıurfalılar her zaman duacımız ve destekçimiz oldu. Bizi yalnız bırakmadılar’’ dedi.